Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Bet at Home Bonus 5 eura

Bet at Home BONUS 5 eura (bez depozita) + 100 eura GRATIS

Želite zaraditi na sportskim kladionicama, a ne želite riskirati svoje teško zarađene novce? Onda je ovaj članak upravo za vas!

U suradnji s Bet at Home nudimo vam jednokratni BONUS – 5 € kredita za klađenje, za kojega nije potrebna nikakva prethodna uplata. Dakle, samo se registrirate prema dolje opisanom postupku i uložite na svojega favorita – vašu kreditnu karticu ostavite u ladici.

U sklopu ove akcije isprobajte Bet at Home, jednu od ponajboljih i najpoznatijih sportskih kladionica u EU, bez rizika.

Ukoliko vam se kladionica svidi, možete iskoristiti i dodatni bonus u vrijednosti od 100 € po prvoj uplati. No sada ćemo se najprije posvetiti tome kako doći do bonusa u vrijednosti od 5 eura na kladionici Bet at Home.


POZOR!
Da biste dobili OBA BONUSA u vrijednosti od 105 €, morate točno slijediti donje upute!
Trenutno je broj dostupnih promotivnih ponuda ograničen! 5 eura će dobiti samo prvih 20! Požurite (još 4)!
 
 
Kako do Bet at Home bonusa od 5 eura, bez depozita:

1. Otvorite račun, tako da najprije kliknete na http://www.top-kladionica.com/bet-at-home-bonus, pa na poveznicu "Otvori Bet-at-home račun", plave boje:


Bonus mogu dobiti i osobe koje se po prvi put registriraju preko portala Top-kladionica.com, ali su se ranije već registrirale preko Top-kladionica.com i još nisu iskoristile bonus.
 
2. Kada se registrirate, pošaljite nam ID vašeg kladioničkog računa na email info@top-kladionica.com. Donja slika prikazuje gdje možete pronaći vaš broj kladioničkog računa:


U roku od 48 sati nakon što primimo broj vašeg kladioničkog računa, u suradnji s kladionicom Bet at Home pripisat ćemo na vaš kladionički račun 5 eura, koje možete uložiti na sve sportske oklade koje ta stranica nudi.

Da biste što bolje iskoristili ovaj Bet at Home bonus od 5 eura, Top kladionica vam nudi i odlične, a pored toga i BESPLATNE savjete za klađenje. Posjetite http://www.top-kladionica.com/prognoze i upišite se na mailing listu, kako biste pravovremeno primili savjete za klađenje.

Već nestrpljivo čekate da uložite na svoje favorite?

Posjetite http://www.top-kladionica.com/bet-at-home-bonus, registrirajte se preko poveznice na toj stranici i uživajte u iznimnom korisničkom iskustvu kojega nudi jedna od najpopularnijih kladionica – odmah!
 

Već ste registrirani na kladionici Bet at Home? Već ste iskoristili bonus u vrijednosti 5 eura? Ništa zato! Kod nas smo za vas pripremili odlične savjete za klađenje, te nekoliko drugih kladionica i bonusa koje možete iskoristiti. Jedna od novosti je također i stranica Speed Bet, koja trenutno prodire na europsko tržište i nudi iznimne pogodnosti i 30 € bonusa svima koji se registriraju preko Top kladionice. 50 € na Bwinu, 30 € na Unibetu...
Ukupna vrijednost svih bonusa koji su trenutno aktivni na www.top-kladionica.com je preko 1.000 €!