Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet
E-mail je bil uspešno dodan.
Želiš li biti uvijek obaviješten?
Upiši svoj e-mail i primaj najzanimljivije rezultate, ljestvice, vijesti i savjete direktno u svoj inbox!
Pošalji
Vjeruj nam da mrzimo spam više od tebe i zato ćeš od nas uvijek primati samo zanimljive i korisne sadržaje – one koje ti želiš! Tvoj e-mail je kod nas siguran i NIKAD neće biti posredovan trećim osobama. 

Liga prvaka 2017 - raspored

UEFA Liga prvaka (ili jednostavno Liga prvaka; prije službeno, ali često i danas zvana Kup prvaka)  je nogometno natjecanje koje se održava jednom u godini dana i koje organizira UEFA za najbolje europske klubove. Jedan je od najprestižnijih športskih turnira u Europi, ali i u svijetu, omiljeni za sve ljubitelje dobroga nogometa. Finale ovog natjecanja je najgledaniji godišnji
Turnir je nastao 1955., a u sezoni 1992./93. naziv turnira promijenjen je u UEFA Liga prvaka, i od tada se na turniru natječu samo najbolje momčadi europskih nogometnih liga.
Real Madrid je najuspješniji klub u povijesti natjecanja, osvojivši naslov 13 puta, uključujući i prvih pet sezona zaredom. Uz to, Španjolski su klubovi osvojili najviše naslova Europskih prvaka, čak 18. Natjecanje su osvojila 22 različita kluba, od kojih je 12 osvojilo više od jednog naslova. Otkad je natjecanje promijenilo ime i strukturu 1992., Real Madrid je jedini obranio naslov prvaka i to čak tri puta zaredom, otkad je Milan obranio naslov 1990.
Jedini klubovi s naših prostora "bivše Juge" koji su bili u finalu UEFA Lige prvaka jesu Crvena zvezda i Partizan. Crvena zvezda je osvajač Lige prvaka u sezoni 1990./91., dok je 1965./66. Partizan bio doprvak Europe.
KLADIONICE
POSLEDNJI REZULTATI
LJESTVICA
Trenutno nema predviđenih klađenja u ovoj kategoriji.