Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Skrill

Skrill

SKRILL
To je elektronički novčanik putem kojega se odvijaju transakcije preko interneta. Trenutno je u svijetu oklada najomiljenije sredstvo uplata i isplata jer one se odvijaju najbrže, a također ih prate i niski troškovi.
U Skrill možete uplatiti putem banke ili kreditne kartice, novac na Skrillu nije namijenjen samo za igre na sreću, njime možete kupovati, uplaćivati ga prijateljima, itd.

Kladionica uplatu primi u trenutku, a isplate preko Skrilla također se odvijaju brže nego preko ostalih mogućnosti.

Skrill račun je izvanredno pregledan, na uvid su vam sve vaše uplate, isplate i ostale transakcije.


Dodatni opis, verifikacija i podrškaArrow  
Za još lakše poslovanje imate mogućnost dobiti pretplatničku Mastercard karticu kojom možete plaćati u cijelom svijetu, također možete svoje dobitke podizati na bankomatima po cijelome svijetu.
Trošak ove kartice je samo 10€ godišnje.

U slučaju da se kladite s većim iznosima, možete postati i VIP, gdje se vam troškovi poslovanja još snize (VIP bronze, VIP silver, Vip gold, itd.).

Prijava na Skrill račun vrlo je brza i jednostavna, verifikaciju računa i podizanje početnog limita možete obaviti osobnim dokumentom i dokazom o vašoj adresi, kao što je uplatnica za telefon i slično.

Podršku vam nude 24/7, a u slučaju poteškoća možete ih kontaktirati na e-mail: help@skrill.com ili putem telefona na +44 203 308 2520.