Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet
E-mail je bil uspešno dodan.
Želiš li biti uvijek obaviješten?
Upiši svoj e-mail i primaj najzanimljivije rezultate, ljestvice, vijesti i savjete direktno u svoj inbox!
Pošalji
Vjeruj nam da mrzimo spam više od tebe i zato ćeš od nas uvijek primati samo zanimljive i korisne sadržaje – one koje ti želiš! Tvoj e-mail je kod nas siguran i NIKAD neće biti posredovan trećim osobama. 

Poredak I kvote u Američkoj nogometnoj ligi

Sustav nogometne lige Sjedinjenih Država niz je profesionalnih i amaterskih nogometnih liga koje se u cijelosti ili djelomično temelje na Sjedinjenim Državama. Ponekad se naziva piramida američkog nogometa, timovi i lige nisu povezani sa sustavom promicanja i ispadanja koji je karakterističan za nogomet drugdje. Umjesto toga, Nogometni savez SAD definira profesionalne lige u tri razine koje se nazivaju divizije, pri čemu sve ostale lige koje sankcionira USSF nemaju službeno određenu razinu ili odjel.
Iz praktičnih i povijesnih razloga, neke ekipe iz Bermuda, Kanade i Portorika također mogu igrati u tim ligama. Međutim, ove momčadi ne ispunjavaju uvjete za Otvoreni kup SAD -a i ne mogu predstavljati SAD u Ligi prvaka CONCACAF -a jer nisu povezane s američkim nogometom. Ujedinjena nogometna liga razmatrala je automatsko promicanje i ispadanje između svojih liga, kao što postoji u mnogim drugim sustavima nacionalnih liga, ali to nikada nije provedeno, iako je došlo do dobrovoljnog napredovanja i odustajanja. Neke amaterske lige koje je odobrila USASA također koriste sustave za napredovanje i ispadanje na više razina svojih liga. Velika država kao Sjedinjene Američke Države ima burnu istoriju iza sebe, a još zanimljiviju budućnost nogometa. Ne propustite najbolje oklade, ljestvice i koeficijente na Top-kladionici.
KLADIONICE
POSLEDNJI REZULTATI
LJESTVICA
Trenutno nema predviđenih klađenja u ovoj kategoriji.