Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet
E-mail je bil uspešno dodan.
Želiš li biti uvijek obaviješten?
Upiši svoj e-mail i primaj najzanimljivije rezultate, ljestvice, vijesti i savjete direktno u svoj inbox!
Pošalji
Vjeruj nam da mrzimo spam više od tebe i zato ćeš od nas uvijek primati samo zanimljive i korisne sadržaje – one koje ti želiš! Tvoj e-mail je kod nas siguran i NIKAD neće biti posredovan trećim osobama. 

Kvote i ljestvice u Švedskoj nogometnoj ligi

Allsvenskan je švedska profesionalna liga za udruge muških nogometnih klubova. Osnovan je 1924. godine i najviša je razina u Švedskoj nogometnoj ligi, koja djeluje u sustavu promicanja i ispadanja sa Superettanom. Sezone traju od kraja ožujka ili početka travnja do početka studenog.
Allsvenskan je na 23. mjestu po koeficijentima UEFA lige što se tiče nastupa u europskim natjecanjima u posljednjih godina. "Velika trojka" u švedskom nogometu i Allsvenskanu odnosi se na momčadi AIK -a, IFK -a iz Göteborga i Malmöa. Općenito se smatraju tri najveća kluba u Švedskoj iz tri najveća grada. Tri momčadi s najviše švedskih naslova su Malmö FF, IFK Göteborg i IFK Norrköping . Allsvenskan je neprekidno bio vodeći više od 90 sezona, što čini da se navijači sve više klade, zanimaju i prate oklade, ljestvice i koeficijente za Švedsku nogometnu ligu na Top-kladionici.
KLADIONICE
POSLEDNJI REZULTATI
LJESTVICA
Trenutno nema predviđenih klađenja u ovoj kategoriji.