Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet
E-mail je bil uspešno dodan.
Želiš li biti uvijek obaviješten?
Upiši svoj e-mail i primaj najzanimljivije rezultate, ljestvice, vijesti i savjete direktno u svoj inbox!
Pošalji
Vjeruj nam da mrzimo spam više od tebe i zato ćeš od nas uvijek primati samo zanimljive i korisne sadržaje – one koje ti želiš! Tvoj e-mail je kod nas siguran i NIKAD neće biti posredovan trećim osobama. 

Bundesliga: rezultati, poredak, događaji u klađenju

Njemačka Bundesliga (Fußball-Bundesliga) najviša je Njemačka profesionalna nogometna liga i jedna od najkvalitetnijih nogometnih liga na svijetu.
Na vrhu njemačkog nogometnog ligaškog sustava, Bundesliga je glavno njemačko nogometno natjecanje. Bundesliga ima 18 momčadi i djeluje prema sustavu napredovanja i ispadanja u 2. Bundesligi. Sezona traje od kolovoza do svibnja. Svi klubovi Bundeslige kvalificirali su se za Njemački kup. Pobjednik Bundeslige kvalificirao se za Njemački Superkup.
Pedeset šest klubova natjecalo se u Bundesligi od njezinog početka. Bayern München osvojio je titulu 30 puta, najviše među bundesligaškim klubovima. Međutim, Bundesliga je imala i druge prvake, među kojima su Borussia Dortmund, Hamburger SV, Werder Bremen, Borussia Monchengladbach i Stuttgart. Bundesliga je jedna od najboljih nacionalnih liga, zauzela je četvrto mjesto u Europi prema koeficijentu UEFA lige za sezonu 2020/21, na temelju učinka u europskim natjecanjima u proteklih pet sezona. Bundesliga je prva nogometna liga na svijetu po prosječnoj posjećenosti svih sportova, u prosjeku 45.134 navijača po utakmici tijekom sezone 2011./12. bio je drugi po visini u bilo kojoj sportskoj ligi na svijetu nakon Američke nacionalne nogometne lige. Bundesliga se emitira na televiziji u više od 200 zemalja.
KLADIONICE
POSLEDNJI REZULTATI
LJESTVICA
Trenutno nema predviđenih klađenja u ovoj kategoriji.