Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet
E-mail je bil uspešno dodan.
Želiš li biti uvijek obaviješten?
Upiši svoj e-mail i primaj najzanimljivije rezultate, ljestvice, vijesti i savjete direktno u svoj inbox!
Pošalji
Vjeruj nam da mrzimo spam više od tebe i zato ćeš od nas uvijek primati samo zanimljive i korisne sadržaje – one koje ti želiš! Tvoj e-mail je kod nas siguran i NIKAD neće biti posredovan trećim osobama. 

2. Engleska liga - Prvenstvo: rezultati, oklade

Druga nogometna liga Engleske, odnosno Druga liga (Football League Two) ili kao bi sponzori rekli Sky bet league 2 (Sky bet league two) četvrta je po snazi Engleska nogometna liga, nakon Premier lige, prvenstva i Prve lige .
Naziv Druge nogometne lige Engleske uveden je od sezone 2004/05. budući da se ova liga prije zvala Engleska treća nogometna divizija, a prije toga Engleska četvrta nogometna divizija. Accrington Stanley ima najduži staž u ligi. Posljednji put izvan druge lige igrao je u sezoni 2005./2006. kada je bio član Nacionalne lige.
I ovu našu dugu ligu čine 24 kluba. Svaki klub igra dva puta protiv drugih klubova, kod kuće i u gostima. Ako na kraju sezone klubovi imaju jedan broj bodova, konačni poredak određuje se na temelju sljedećih kriterijuma: gol-razlika, broj pobjeda i na kraju, doigravanjem.
Na kraju svake sezone prva dva kluba, zajedno s pobjednikom doigravanja klubova koji su sezonu završili na pozicijama između 3. i 6. mjesta, plasiraju se u Prvu ligu.
S druge strane, posljednja dva plasirana kluba ispadaju u Nacionalnu ligu, a prvi klub iz te lige zajedno s pobjednikom play-offa (momčadi koje su završile od 2. do 5. mjesta) plasiraju se u Drugu ligu.
KLADIONICE
POSLEDNJI REZULTATI
LJESTVICA
Trenutno nema predviđenih klađenja u ovoj kategoriji.