Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet
E-mail je bil uspešno dodan.
Želiš li biti uvijek obaviješten?
Upiši svoj e-mail i primaj najzanimljivije rezultate, ljestvice, vijesti i savjete direktno u svoj inbox!
Pošalji
Vjeruj nam da mrzimo spam više od tebe i zato ćeš od nas uvijek primati samo zanimljive i korisne sadržaje – one koje ti želiš! Tvoj e-mail je kod nas siguran i NIKAD neće biti posredovan trećim osobama. 

Ruska hokejaška KHL liga: ljestvice, kvote, rezultati

Kontinentalna hokejaška liga međunarodna je profesionalna hokejaška liga osnovana 2008. Uključuje klubove sa sjedištem u Bjelorusiji (1), Kini (1), Finskoj (1), Latviji (1), Kazahstanu (1) i Rusiji (18) za ukupno 23 kluba. Općenito se smatra da je prva profesionalna hokejaška liga u Europi i Aziji i druga najjača na svijetu za Sjevernoameričku nacionalnu hokejašku ligu. KHL ima treću najveću prosječnu posvećenost u Europi sa 6.121 gledatelja po utakmici u regularnoj sezoni i najveću ukupnu posjećenost u Europi s 5.32 milijuna gledatelja u regularnoj sezoni.
Gagarin kup dodjeljuje se prvaku lige svake godine na kraju sezone. Titula prvaka Rusije dodjeljuje se najbolje rangiranoj ruskoj momčadi. Od 2009. liga je podijeljena na istočnu i zapadnu konferenciju. Ove sezone obje konferencije uključuju 12 timova podijeljenih u dvije divizije od po 6 timova.
Osam najboljih timova na svakoj konferenciji dobija mjesta za doigravanje. Unutar svakog četvrtfinala konferencije, polufinale i finale igraju se prije nego što se pobjednici konferencija međusobno natječu za Gagarin kup. Pobjednici odjeljenja su prvi i drugi na konferenciji na temelju rezultata regularne sezone. Sva kola doigravanja igraju se kao najbolja od sedam serija. U sezoni 2012–13 uveden je Kup Nadežda (Kup nade), utješni turnir za ekipe koje se nisu plasirale u doigravanje. Pobjednička ekipa na turniru pobjeđuje u zajedničkom izboru na popisu mladih KHL -a. Svrha turnira je produžiti sezonu i pomoći u održavanju interesa za hokej u gradovima ovih momčadi te pomoći reprezentativcima u pripremama za nadolazeće Svjetsko prvenstvo.
KLADIONICE
POSLEDNJI REZULTATI
LJESTVICA
Trenutno nema predviđenih klađenja u ovoj kategoriji.