Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt

Bet365 bonus

BET365 bonus
Ocjena korisnika:
(0)


LIVE BET365Arrow  

Bet365 kladionica nudi velik broj događaja kod kojih je prijenos utakmica uživo! PROVJERITE! Primjenjuju se T&C!
 
Otvori račun na Bet365

POVREMENI BONUSIArrow  
  • s vremena na vrijeme možete primiti bonuse - od 25 € pa sve do 100 €
  • za preuzimanje ovog bonusa ne trebate uplatiti novac!
  • primjenjuju se T&C i 18+!
Otvori račun na Bet365

EURO NOGOMET BONUSArrow  
Bet365-ova fantastična ponuda Euro Nogometnog akumulatora uključuje i vrhunske domaće lige u Europi zajedno s grupnim i nokautnim stadijima Lige prvaka. Možete zaraditi Bet365 bonus do 100% ako stavljate akumulatore na Premier ligu, Serie A, Primera Liga, Bundesliga 1 ili Ligu prvaka. Postavite akumulator prije utakmice s Bet365 od 3 ili više odabira na rezultatu ili rezultatu / rezultatima oba tima na rezultatima na tržištima kombinirajući timove na bilo kojem od tih natjecanja i, ako je to uspješno, bit će dodan odgovarajući bonus u vaš povrat.
Bonus neće vrijediti ako je ulog u potpunosti ispravan. Ako je ulog djelomično prošao, bonus će se izračunati na temelju preostalog aktivnog uloga, a maksimalni bonus koji možete primiti iznosi 100.000 € ili protuvrijednost u valuti. Ako se kvalificirajuća oklada uređuje pomoću značajke Edit Bet, bonus će se izračunati na temelju novog uloga. Ako je oklada uređena za uključivanje ili izmjenu odabira za događaj koji je u igri, bonus se više neće primjenjivati.

Oklade s Bet Krediti, Dvostruke oklade ili kombinacijske oklade s bonusima kao što su Lucky 15 ili Lucky 31 ne vrijede za ovu ponudu. Primjenjuju se T&C i 18+!

Otvori račun na Bet365

TENIS ACC. BONUSArrow  
Bet365 je fantastična ponuda tenisa akumulatora uključuje utakmice svih top turnira i događaja. Možete zaraditi bonus od čak 50% vaših dobitaka ako stavite akumulatore na pobjedu, prvo postavljenu pobjedu i Set klađenje za pojedinačne i parove utakmice s bilo kojeg Grand Slam, ATP, WTA ili Challenger Tour događaja, kao i Pojedinačno i parne utakmice s Davis Cup, Fed Cup i Hopman Cup. Mjesto akumulatora prije utakmice s Bet365 od 2 ili više odabira kombinirajući utakmice s bilo kojeg od tih natjecanja i, ako je uspješno, relevantni bonus će biti dodan na vaše dobitke.
Bet365 bonus neće vrijediti ako je ulog u potpunosti ispravan. Ako je ulog djelomično prošao, bonus će se izračunati na temelju preostalog aktivnog uloga, a maksimalni bonus koji možete primiti iznosi 100.000 funti ili protuvrijednost u valuti. Ako se kvalificirajuća oklada uređuje pomoću značajke Edit Bet, svaki iznos povrata jednak je novom ulogu, a ne originalnom ulogu. Tamo gdje se kocka bez rizika promijeni pomoću Uređivačke oklade, nećete dobiti povrat novca i ponuda se više neće primjenjivati. Kombinirane oklade s bonusima kao što su Lucky 15 ili Lucky 31 ne vrijede za ovu ponudu. Primjenjuju se T&C i 18+!

Otvori račun na Bet365

Komentari
Ocijeni kladionicu:
Objavi
Ova kladionica još nema komentara