Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet
E-mail je bil uspešno dodan.
Želiš li biti uvijek obaviješten?
Upiši svoj e-mail i primaj najzanimljivije rezultate, ljestvice, vijesti i savjete direktno u svoj inbox!
Pošalji
Vjeruj nam da mrzimo spam više od tebe i zato ćeš od nas uvijek primati samo zanimljive i korisne sadržaje – one koje ti želiš! Tvoj e-mail je kod nas siguran i NIKAD neće biti posredovan trećim osobama. 

Slovenska nogometna liga: kladionice i ljestvice

Nogometom u Sloveniji upravlja Nogometni savez Slovenije. Slovenija je u međunarodnom nogometu sudjelovala kao neovisna država od 1991. godine, kada je ta država postala neovisna od SFR Jugoslavije. Slovenska PrvaLiga, koja se zbog sponzorskih razloga trenutno naziva Prva Telemach liga, poznata i kao 1. SNL, glavna je nogometna liga u Sloveniji. Od 1920. do kraja sezone 1990.-91., Slovenska republička liga bila je niža divizija nogometnog sustava jugoslavenske lige. 

PrvaLiga se igra na temelju rundi. Svaka momčad igra četiri puta, dva puta kod kuće i dva puta u gostima, ukupno 36 kola. Timovi dobivaju tri boda za pobjedu, jedan bod za neriješeno i bez bodova za gubitak. Timovi su razvrstani po zajedničkim točkama. Ako su dvije ekipe izjednačene, rezultat između njih koristi se kao prvi kriterij za rangiranje. Na kraju sezone vrhunski klubovi dobivaju mjesto u kvalifikacijama za UEFA Ligu prvaka i UEFA Europsku ligu, s tim da se devetoplasirana momčad kvalificirala za ispadanje, a najniži klub ide u drugu slovensku ligu. U Top kladionici provjerite oklade, ljestvice i koeficijente za današnje sportske događaje u slovenskoj nogometnoj ligi.
KLADIONICE
POSLEDNJI REZULTATI
LJESTVICA
Trenutno nema predviđenih klađenja u ovoj kategoriji.