Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Lista blokiranih država

Države u kojima je Bet365 blokiran
Bet365 je još od 1993. godine jedna od najboljih kladionica na svijetu. S razlogom – zato što je prvi izbor među ljubiteljima klađenja u više od 150 zemalja.

Svaka država sportske kladionice regulira na svoj način. Zbog toga određene države blokiraju najuspješnije stranice. Budući da je Bet365 najuspješnija od svih, našla se među prvima koje su blokirane.

To naravno stvara probleme mnogim igračima, koji više ne mogu pristupiti stranici Bet365. Takvih ima dosta, budući da Bet365 koristi više od 20 milijuna korisnika.

Bet365 kladionica prisutna je u sljedećim državama:Arrow  
Andora, Argentina, Australija, Austrija, Brazil, Cipar, Danska, Estonija, Egipat, Finska, Njemačka, Gibraltar, Grčka, Mađarska, Hong Kong, Island, Irska, Italija, Indija, Indonezija, Latvija, Litva, Lihtenštajn, Luksemburg, Makedonija, Malta, Malezija, Moldavija, Crna Gora, Norveška, Poljska, Saudijska Arabija, Singapur, Slovenija, Slovačka, Južna Afrika, Južna Koreja, Španjolska, Švedska, Ukrajina i Velika Britanija.

Neke od tih država imaju regulirano područje mrežnog igranja, te rad stranih kladionica u tim državama bez državne licence nije dozvoljen. Igrači iz tih država su do kladionice Bet365 mogli pristupiti bez poteškoća sve dok se te države nisu odlučile blokirati vezu do Bet365.

Popis država koje blokiraju pristup kladionici Bet365:Arrow  
• Slovenija (možete koristiti Bet365 alternativni link za igrače iz Slovenije)
• Hrvatska (možete koristiti Bet365 alternativni link za igrače iz Hrvatske)
• Mađarska (možete koristiti Bet365 alternativni link za igrače iz Mađarske)
• Rusija
• Kina
• Litva (možete koristiti Bet365 alternativni link za igrače iz Litve)
• Tajland
• Indija
• Japan
• Južna Koreja

Različiti načini na koje možete pristupiti do kladionice Bet365 ako je blokirana

UPORABA VPN-aArrow  
Neki igrači odlučili su se ovaj problem riješiti uporabom VPN-a, koji nam omogućava da se preslikamo u drugu državu i tako zaobiđemo ovu blokadu Bet365. VPN izmijeni IP adresu, te umjesto države u kojoj se nalazite pokazuje vašu lokaciju u drugoj državi, iz koje je pristup do Bet365 dopušten.

Uporaba VPN-a postala je prilično rizična, jer danas stranice imaju alate koji razotkrivaju uporabu VPN-a, što je u većini slučajeva zabranjeno, pa time riskirate zatvaranje računa na Bet365, te vam tu mogućnost ne bismo savjetovali.

UPORABA PROXY POSLUŽITELJAArrow  
Proxy poslužitelji mogu se koristiti za pristup Bet365, ali njihov je problem to što su izuzetno spori, te se većini igrača ne da pristupati preko njih. Osim toga, i ovdje riskirate da vas otkriju i isto tako vam zatvore račun na Bet365.

TOR PREGLEDNIKArrow  
Internet preglednik TOR jedna je od najboljih metoda za pristup zabranjenim stranicama. TOR je inače još sporiji od proxy poslužitelja i izazvat će vam još veće glavobolje. Uporabom TOR-a, vaše će iskustvo biti loše i nećete se moći zabaviti kao na običnoj stranici. TOR radi na temelju enkripcije podataka, što je glavni razlog njegove sporosti.
 

BET365 ALTERNATIVNI LINKOVIArrow  
Najbolji i najsigurniji način za pristup Bet365 je preko alternativnih linkova.

Naime, Bet365 je blokadu država riješio na način da nudi pristup do svoje stranice preko alternativne poveznice. Pristup preko alternativne poveznice posve je legalan, siguran, te nudi sasvim normalno funkcioniranje kao i obična poveznica koja je u gore navedenim državama blokirana.

Alternativne linkove potražite na sljedećim linkovima:

Bet 365 Slovenija | Bet365 Mađarska | Bet365 Hrvatska | Bet365 Litva | Bet365 Azerbajdžan

Što je Bet365 alternativna poveznica?

U tehničkom smislu, alternativna poveznica postavljena je od strane Bet365 i samo je domena koja je dodana u podatkovnu bazu originalne stranice. U tu se bazu može dodati neograničeni broj adresa domena, što omogućava pristup i igračima i iz država koje blokiraju pristup do Bet365.

Kakva je razlika između originalne stranice Bet365 i zrcalne stranice?

Originalna stranica i zrcalna stranica do koje vodi alternativna poveznica u potpunosti su jednake. Jedina je razlika u adresi stranice. Na zrcalnoj stranici vaš će račun biti potpuno jednak onome na originalnoj, s istim okladama, kvotama i podacima unutar vašeg računa.

Ako se odlučite za posjetu Bet365 preko alternativne poveznice, ne morate brinuti za sigurnost vaših osobnih podataka ili za sigurnost vaših sredstava na Bet365 računu. Adrese zrcalnih stranica koje zamjenjuju originalnu bet365.com stranicu su: 365sports365, allsports365, 288sb, 365-808 288bet365 i slično.

Zašto je teško pronaći alternativnu poveznicu do Bet365 koja radi?

U ovom je času teško pronaći poveznicu do Bet365 koja radi. Kada igrači pokušaju pristupiti do Bet365 preko alternativne poveznice, često će ustanoviti da ona ne radi i da stranica više nije dostupna. To se događa zato što države traže alternativne poveznice te ih blokiraju, da bi time onemogućile pristup do Bet365.

Naravno, nemoguće je da države zatraže od Bet365 da prekine s izradom novih alternativnih poveznica, zato Bet365 brine za uvijek nove alternativne poveznice koje funkcioniraju. To znači da Bet365, kada ustanovi da određena poveznica više ne radi, odmah otvori novu za dotičnu državu.

Trebaju li igrači koristiti alternativnu poveznicu do Bet365?

Odgovor je posve jednostavan. Da, naravno. Alternativne poveznice posve su sigurne i omogućavaju pristup do potpuno istih sadržaja kao što ih nudi i originalna stranica. Jedini je problem u tome što je teško pronaći poveznicu koja radi, međutim, s nama možete biti bez brige je ćete ovdje uvijek moći pronaći poveznicu do stranice Bet365 koja funkcionira.

BET365 ZABRANJENE DRŽAVEArrow  
Dolje navedene države zabranjene su na Bet365, zato ako ste iz neke od dolje navedenih država ne možete koristi usluge Bet365:

Afganistan, Američka Samoa, Angola, Belgija, Burundi, Kambodža, Čad, Kineski Taipei, Republika Kongo, Demokratska republika Kongo, Eritreja, Francuska, Francuska Gvajana, Guadelupe, Guam, Gvineja Bissau, Haiti, Hong Kong, Iran, Irak, Izrael, Libija, Makao, Martinik, Monako, Mianmar, Nizozemska, Sjeverna Koreja, Filipini, Portugal, Portoriko, Rumunjska, Singapur, Somalija, Južna Afrika, Sudan, Sirija, Tadžikistan, Turska, Turkmenistan, SAD, Uzbekistan, Venezuela, Jemen i Zimbabve.