Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Online kladionice

Bet365
Ocjena korisnika:
(10)
Bet365Kladionica Bet365 osnovana je u VB i trenutno se smješta među najveće online kladionice na svijetu. Ima više od 7 milijuna korisnika.

Bet-at-home
Ocjena korisnika:
(7)
Bet-at-homeBet-at-home jedna je od najvećih europskih kladionica s čak 4 milijuna registriranih korisnika, a osnovana je 1999. godine.

TitanBET
Ocjena korisnika:
(6)
TitanBETBrzorastuća kladionica osnovana je 2009. godine i bila je povezana s bolje poznatim Titan poker Brand. Dnevno nude više od 7.500 oklada.

Betfair
Ocjena korisnika:
(6)
BetfairBetfair je najveća kladionica za razmjenu oklada. Ideja osnivača je da igrači sami određuju koeficijente i samo se klade jedan protiv drugoga.

William Hill
Ocjena korisnika:
(5)
William HillWilliam Hill jedna je od najstarijih kladionica na svijetu, registrirana je već 1934. godine, što znači da je na tržištu već više od 80 godina.

Bwin
Ocjena korisnika:
(4)
BwinTo je jedna od najpoznatijih i najvećih kladionica na svijetu koja je bila osnovana 1999. godine u Gibraltaru. Danas ima već više od 16 milijuna korisnika

Pinnacle sports
Ocjena korisnika:
(0)
Pinnacle sportsKladionica Pinnacle nije najbolje poznata, ali to je jedna od najvećih kladionica na svijetu. Kladionica je prevedena na 19 jezika.

Unibet
Ocjena korisnika:
(5)
UnibetKladionica Unibet sa svojim je privlačnim dizajnom privukla već više od 14 milijuna korisnika. Osim toga, Unibet kladionica nudi visoke koeficijente i 25 € bonusa!

Komentari
Ocijeni kladionicu:
Objavi
Br. komentara: 1
Domagoj M.
14.09.2018 17:22
Od svih kladionica najviše se mi sviđa Bet at Home, magari Bet365 ima bolje uvjete!
Ocjena: