Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet
E-mail je bil uspešno dodan.
Želiš li biti uvijek obaviješten?
Upiši svoj e-mail i primaj najzanimljivije rezultate, ljestvice, vijesti i savjete direktno u svoj inbox!
Pošalji
Vjeruj nam da mrzimo spam više od tebe i zato ćeš od nas uvijek primati samo zanimljive i korisne sadržaje – one koje ti želiš! Tvoj e-mail je kod nas siguran i NIKAD neće biti posredovan trećim osobama. 

Druga Španjolska liga - Segunda Division: tablica, rezultati, raspored

The Campeonato Nacional de Liga de Segunda División, komercijalno poznata kao LaLiga 2 i stilizirana pod LaLiga SmartBank iz razloga sponzorstva, drugo je profesionalno udruženje nogometa d vizija Španjolskog sustava nogometne lige. Pod administracijom Liga de Fútbol Profesional , natječu se 22 momčadi, s gornja dva tima plus pobjednik doigravanjaunaprijeđen u LaLiga i zamijenjene s tri najniže plasirane momčadi u toj diviziji.
Liga sadrži 22 momčadi koje igraju međusobno kod kuće i u gostima u sezoni od 42 utakmice. Svake godine tri momčadi promoviraju se u La Ligu. Prva dva tima zarađuju automatsku promociju. Treća momčad koja se unaprijeđuje pobjednik je razigravanja između momčadi koje su završile od 3. do 6. (rezervne momčadi ne ispunjavaju uvjete za unapređenje). Razigravanje obuhvaća polufinale s dvije noge, nakon čega slijedi finale s dvije noge. Donja četvorka ispraćena je na Segunda División B.
KLADIONICE
POSLEDNJI REZULTATI
LJESTVICA
Trenutno nema predviđenih klađenja u ovoj kategoriji.