Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet
E-mail je bil uspešno dodan.
Želiš li biti uvijek obaviješten?
Upiši svoj e-mail i primaj najzanimljivije rezultate, ljestvice, vijesti i savjete direktno u svoj inbox!
Pošalji
Vjeruj nam da mrzimo spam više od tebe i zato ćeš od nas uvijek primati samo zanimljive i korisne sadržaje – one koje ti želiš! Tvoj e-mail je kod nas siguran i NIKAD neće biti posredovan trećim osobama. 

Kvote i poredak u Švicarskoj nogometnoj ligi

Švicarska je profesionalna liga na najvišoj razini sustava Švicarske nogometne lige. Švicarska superligaša nalazi se na 20. mjestu u Europi prema UEFA ligi prema ligaškim koeficijentima, na temelju nastupa švicarskih momčadi u europskim natjecanjima.  Svaka se momčad međusobno natječe četiri puta, dva puta kod kuće i dva puta u gostima.
Budući da u Švicarskim nogometnim ligama sudjeluju ekipe iz Švicarske i Lihtenštajna, samo će švicarski klub koji je završio na prvom mjestu biti prvak - ako pobijedi momčad iz Lihtenštajna, ova će čast pripasti najviše rangiranoj švicarskoj momčadi. Prema rangiranju koeficijenta lige, najbolje rangirane momčadi natjecat će se u UEFA -inim natjecanjima - opet s iznimkom ekipa iz Liechtensteina, koje se kvalificiraju kroz Liechtenstein Cup. Niža momčad ispast će u Challenge League, a sljedeće će je sezone zamijeniti odgovarajući prvak. Ovaj mali dio istorije Švajcarske nogometne lige, nije ni u pola zanimljiv kao što je danas. Zato nemojte dozvoliti sebi da propustite oklade, ljestvice i koeficijente na Top- kladionici.
KLADIONICE
POSLEDNJI REZULTATI
LJESTVICA
Trenutno nema predviđenih klađenja u ovoj kategoriji.