Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna denvna prognoza ENGLESKA - IRAN 21.11.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!



 
 
U prvom meču koji ovaj portal analizira na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru, sastaju se momčadi Engleske i Irana.

Iako bez potpore velikog dijela svojih vjernih navijača, engleske vojske koja ih je pratila na svim velikim natjecanjima, Englezi i ove godine spadaju za jedne od favorita ovoga natjecanja. Na zadnja dva velika natjecanja ova selekcija nije uspjela doći do trofeja, ali bili su jako jako blizu.

U Rusiji 2018. godina u nama dobro poznatom polufinalu, goropadna Hrvatska je preokretom eliminirala Englesku, dok su tri godine kasnije, na Euru, izgubili od ekipe Italije u finalnom susretu i tako uspjeli ponovo ostati bez velike titule.
Iako danas svi igraju nogomet, i svaka reprezentacija je opasna, o Iranu ovdje neću puno trošiti riječi jer je u ovome susretu doslovno sve u rukama velike Engleske. Iran je ekipa koja je u prilično lakoj skupini prošla dalje na ovo prvenstvo, ali mislim da im je krajnji domet ispadanje u grupi.
 
 

Engleska je imala dosta težak put u Ligi Nacija. Nakon što su strašno dominantno, bez poraza, prošli kvalifikacije za nastup na svjetskom prvenstvu, u narednih 6 mečeva Lige Nacija nisu ostvarili niti jednu pobjedu. To i nije nekakv problem kada se uzme u obzir da većina reprezentacija uzima taj turnir kao idealan poligon za uigravanje novih shema i promoviranje igrača, no Engleska je izgledala jako loše u svim tim mečevima, od kojih se izdvaja poraz od Mađarske na Wembleyu u kojem su Mađari uspjeli uvaliti 4 komada i slaviti s 0-4.

No ovo je skorz drugo natjecanje. Engleska je u najboljem mogućem sastavu, s motivom na vrhuncu mogućnosti.

Za mene ovdje nema nikakve dvojbe.

Za 10 unita uloga pobjeda ekipe Engleske s dva ili više pogotka razlike je tip dana portala TOP KLADIONICA.

 





TIP DANA: ENGLESKA -1.5 @ 2.02 BET365 KLADIONICA




U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA