Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna denvna prognoza KATAJA - KARHU 19.11.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
Subota nam donosi derbi u košarkaški egzotičnoj europskoj ligi, ligi države Finske. Sastaju se momčadi Kataje i Karhua, trenutno druga i treća momčad na tablici.

Za one koje duže vremena prate finski basket, znaju da je Kataja prije 10ak godina bila najjača ekipa finske košarkaške lige. No od onda se dosta stvari promjenilo. Primat su preuzeli neki drugi klubovi, prije svega Helsinki Seagulls koji i Karhu basket.

Ove godine Kataja je značajno jača nego što je bila lani. Doveli su par zanimljivih igrača, prije svega Hollisa Jeffersona koji je imao solidne brojke u G-Ligi, pa onda Galina Smitha koji je igrao dobro u ekipi Sodertalje, a kupovali su dobro i na domaćem tržištu gdje su uspjeli osigurati usluge Hirvonena, Linderga i Exucie koji su definitivno među boljim domaćim igračima u ligi.
 
 

S druge strane, Karhu ove sezone igra doslovno fantastično. Prvi su finski klub koji je nakon dugo vremena uspio napraviti ikakav opipljiv rezultat u Europi. U Fiba Europe Cupu trenutno drže prvu poziciju na tablici u grupi s prilično jakim Anwilom, mađarskim Kormedom i Sportingom iz Lisabona. Igraju strašno dobru košarku, lopta kruži do najbolje postavljenog igrača, a pomaže im i to što imaju nekoliko odličnih šutera koji mogu zabijati u serijama za tri poena.

Uspjeli su zadržati osovinu od prošle sezone, a na to su pridodali Crocketta nakon dobre sezone u Švedskoj, Skinnera koji je već igrao sjajno u ovoj ligi, a vratili su Dolenca iz Francuske koji se pokazao kao pravo pojačanje.
Karhu je ekipa koja ima glavu i rep i kojoj u ovom trenutku u Finskoj nitko ne može prići blizu. Iskoristili su ovu repreztativnu pauzu za odmor i vjerujem da će biti spremni uzeti dominantu pobjedu u derbiju. Kataja je u pozitivnoj seriji, ali u svoje tri vezane pobjede nisu pobjedili nikoga iz vrha, što je prilično indikativno.

Za 10 unita uloga pobjeda gostiju je tip dana portala TOP KLADIONICA.
 

TIP DANA: POBJEDA KARHU @ 1.45 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA