Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna denvna prognoza OLYMPIACOS - PANATHINAIKOS 05.12.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
U vjerojano najvećem europskom košarkaškom derbiju, barem kada je u pitanju atmosfera na tribinama, danas se s početkom u 18:15 u dvorani u Pireju sastaju momčadi Olympiacosa i Panathinaikosa.
Panathinaikos pune dvije godine nije slavio u dvorani Mira, Prijateljstva i Ljubavi, a to su uglavnom bili veliki porazi dvocifrenom razlikom. Dapače, Panta ne zna za  pobjedu u 8 uzastopnih mečeva protiv Olympiacosa i sigurno je da su vrlo željni promjene, barem da malo uvesele svoje navijače.

Grčka košarka je u padu u zadnjih nekoliko godina. Više nema dovoljno novca za potpise top stranca, tako da su dosta dugo, barem u zadnjih 5 sezona, bili osuđeni na strance B klase, što nikako nje put kojim su navijači ova dva velikana navikli ići.

No, Barztokas je uspio i od ovog Olympiacosa napraviti dobro uigran stroj. Obrana im je na strašno visokoj razini dok u napadu dosta žive s vanjskim šutem i inspiracijom Vezenkova, no to za sada izgleda dosta dobro. Jedini problem za Olympiacos je to što nema Tarika Blacka, tako da Fall mora igrati velike minute, skoro po 30 po meču. On je ogromno tijelo za parkirati u reket, ali čim ga malo izvučeš van njegove zone komofora, on nije igrač koji se može vraćati i pokrivati i upravo ih je na taj  način Efes preokrenu u uEuroligaškom susretu prošloga tjedna.
 

Ja osobno mislim da je Panathinaikos podcjenjen danas. Imaju prilično solidnu ekipu kojoj su nedavno dodali Bacona nakon sjajne sezone u Monaco, znaju se braniti, dok u napadu imaju više nego dovoljno rješenja. Za kontrirati Falla imaju Pappagianisa koji je jednako visok i jak, a četvorku će pokrivati Williams koji može napraviti dosta problema domaćima jer jako pokretljiv i odličan pick and roll finisher.

Mislim daje Panata nepravedno podcjenjena danas.

Za 10 unita uloga Panathinaikos +10.5 je tip dana portala TOP KLADIONICA.


 

TIP DANA: PANATHINAIKOS 10.5 @ 1.90 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA