Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza AEK ATHENS - PROMITHEAS 03.12.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
Ekipa Aeka danas na domaćem parketu dočekuje momčad Promitheasa s početkom u 18:00.

Generalno gledano, Aek je dosta drugačija ekipa ove godine nego što su to bili posljednjih par sezona. Za ovu godinu su napravili jako atletičan tim, odličan u tranziciji i s puno mlade krvi, što nije bio slučaj ranije. Posljednje dvije godine Aek se oslanjao na islužene veterane koji su nekada imali velika imena, prije svega na Quina Coloma, Keitha Langforda, Jonasa Maculius i Tyresea Ricea.

Ove godine su napravili zaokert i generalno izgledaju dsota bolje nego je to bio slučaj lani. Imaju strašno atletičan roster koji se jako dobro brani. Na unutrašnjim pozicijama imaju Madsena i Michella koji igraju jako dobre sezone, dok iz vani prijete Fraizer, Willliams i Miles, svi jako provjereni igrači.
Naravno, kako je ekipa dosta mlađa ove godine, da zaokruže tu mladu cjelinu uspjeli su potpisati Janisa Strelnieksa koji ima ogromno euroligaško iskustvo, a zadržali su i Grčke snage, Koniarisa i Mavroeidisa koji donose  mir u svlačionici i staloženost na terenu.
 

Promitheas je također prilično slidan ove godine. U napadu ih predvode Young koji igra strašnu sezonu, kao i Andres Kubolka koji konačno pokazuje barem djelić potencijala koji je imao. Za njega se pričalo da će biti sljedeće extra litavsko krilo, no za sada tu ulogu nije ispunio.

Mislim da će danas Promitheas imati velikih problema u reketu gdje je AEK ipak dominantan i da to neće moći nadomjestiti samo vanjskim šutem.

Nakon dva vezana poraza i AEK se želi vratiti na pobjedničke staze, tako da vjerujem da će biti extra motivirani u ovome susretu.

Za 10 unita uloga pobjeda ekipa AEK-a je tip dana portala TOP KLADIONICA.

 

TIP DANA: POBJEDA AEK ATHENS @ 1.45 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA