Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza ALBA BERLIN - BAYERN MUNCHEN 17.06.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
Večeras na rasporedu imamo vjerojatno posljedni meč finalne serije košarkaške Bundeslige. Alba trenutno ima vodstvo od 2-0 u seriji, a danas igraju na svome parketu u Berlinu.
Za sada, Alba je pokazala da je puno bolja, ali i svježija momčad u ovoj finalnoj seriji i ne vidim način na koji se Bayern može vratiti u ovu seriju.

Ekipa Adree Trinchieria iza sebe ima jako turbulentnu sezonu, koja se bez obzira na sve može proglasiti uspješnom. Ponovo su bili na jednu pobjedu udaljeni od F4 Eurolige, dok su u Njemačkoj, nakon prilično turbulentne sezone prožete ozljedama glavnih igrača, došli do finala u kojem su, barem za sada, ipak bili nadigrali od Albe.

Problem u ovome duelu za Bayern je, osim toga što je Alba svježa i ima malo širi roster, nedostatak pravog kreatora na jedinici, igrača s poenima u rukama. Žan Marko Šiško i Nemanja Jaramaz su odlični kotačići u sistemu, igrači koji će napraviti puno toga dobroga na terenu, koji grizu u obrani i solidni su u napadu, ali niti jedan od njih nije igrač koji s loptom u rukama može kreirati 30+ minuta za cijelu ekipu. Kako nemaju realnu zamjenu, tako je jedan od ove dvojce uvijek na paketu i tu napad dosta pati.
 

 
Kada uzmemo u obzir i to da je Bayern ekipa građena prevenstveno na jakoj obrani, jasno je da imaju problema u napadu, jer tu je ipak previše fizikalaca, a premalo košarkaša. Takva igra prolazi bolje protiv najboljih europskih timova koje oni često ubacuju u „kaljužu“ malog broja poena, ali kada su oni formalni favorit, znaju dosta često imati problema jer nemaju napadačkih opcija za odvojiti se na nekakvu razliku i prelomiti meč.

Alba je za sada pokazala dosta više, vjerujem da će i danas nastaviti u istom smjeru.

Za 10 unita uloga pobjeda ALBE je tip dana portala TOP KLADIONICA.


TIP DANA: POBJEDA ALBA BERLIN @ 1.40 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA