Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza ANETT KONTAVEIT - ANASTASIA POTAPOVA 29.07.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
 
Danas s početkom u 11:00 u Pragu, na rasporedu imamo duel između Annet Kontaveit i Anastasije Potapove. Iako smo još uvijek na vrhuncu zemljane sezone prije nego li započne američka turneja po brzim podlogama, ovaj WTA turnir se ne igra na prašini već je Prag kao domaćin odredio da se igra  na tvrdoj podlozi kao uvod u američku turneju, što im je omogućilo da privuku dosta jača imena na svoje natjecanje.

Kontaveit je jedna od najboljih tenisačica svijeta u ovom trneutku. Defitnitivno ima potencijal da postane broj 1 WTA liste, ali u ovom trenutku još uvijek nije tu jer izgleda kao da za sada nema brzinu više u koju može ubaciti kada se s druge strane nalazi TOP5 tenisačica. Ona uvijek igra svoju igru, ima jako dobar početan udarac, ali za najveće dosege, osvajanje Grand Slam turnira, nedostaje joj ipak nešto više od toga.

Potapova je još jedan iz ešalona tenisačica srednje kalse koje fluktuiraju između 20. i 60. mjesta na tablici. Od slabijih protivnica rijetko bilježi poraze dok su jednako rijetke pobjede protiv onih iz prve ili druge jakosne skupine kojoj sigurno Kontaveit pripada.
 

 
Već je jučer protiv kineskinje Zhu bila blizu poraza, no ipak joj je na kraju u klasičnoj WTA maniri kinseskinja poklonila meč. Na ovome turniru Potapova se muči sa servisom i to joj nikako ne ide u prilog prije ovoga meča jer ne vidim da će Kontaveit izgubiti više od jednog početnog udarca u cijelome meču.

Vjerujem da ćemo imati priliku gledati jedan jednosmjeran meč u kojem će finska tenisačica dominirati od početka do kraja. Već su igrale dva međusobna dvoboja na različitim poddlllogama i Kontaveit je do sada uvijek izašla kao suverena pobjednica.

Za 10 unita uloga pobjeda Kontaveit od 2-0 u setovima je tip dana portala TOP KLADIONICA.TIP DANA: POBJEDA A. KONTAVEIT S 2-0 U SETOVIMA  @ 2.10 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA