Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza AUSTRALIA - FRANCUSKA 22.09.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
Danas s početkom u 12:30, reprezentacija Australija otvara svoj nastup na Svjetskom košarkaškom prvenstu za žene duelom protiv Francuske.

Ove pripreme su bile dosta skraćene za ženske selekcije jer se WNBA liga igrala sve do kraja prošlog tjedna, tako da dosta igračica nije uspjelo pristupiti svojim nacionalnim timovima na vrijeme.
Na ovo prvenstvo, Francuska je stigla prilično oslabljena, u tijeku je smjena generacija i nekakv rezultat od ove selekcije baš i nije za očekivati. Johannes je bila programirana kao vođa ove selekcije ali upravo se ona ozljedila u najgori mogući trenutak, pred sam start ovog natjecanja, tako da ni ona neće biti dostupna svome izborniku danas.

S druge strane, Australija, koja je domaćin ovog natjecanja, za ovaj turnir je skupila sve najbolje što ima. Najveća vijest ovogodišnjeg Mundobasketa za žene je to što je Laurn Jacksson, nakon 6 godina bez košarke, napravila veliki povratak i s 41. godinom na leđima predvodi ovu ekipu Australije. Jacksson je jedna od najdominantnijih igračica u povijesti ove igre i za očekivati je da će i u ovako poznoj dobi moći odigrati prilično jaku rolu na ovom turniru.
 

 
Uz nju, Whitchom i Talbot iza sebe imaju sjajne sezone, pogotovo šuterski, što će otvoriti jako puno prostora ostalim igračicama da ulaze u reket i zabijaju. Australke igraju košarku na steroidima, s jako puno kretnje i energije te jako dobrim vanjskim šutem, tako da vjerujem da i uz najgoru moguću predstavu u obrani, Francuskinje jednsotavno neće moći pratiti taj scorrerski ritam.

Danas smo u potpunosti s Australijom u ovome meču, mislim da su Francuskinje u ovome sastavu nedorastao protivnik.

Za 10 unita uloga pobjeda Australije je tip dana portala TOP KLADIONICA.


TIP DANA: POBJEDA AUSTRALIA  @ 1.40 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA