Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza BARCELONA - EFES 13.01.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
Nakon dva vezana poraza u mečevima u kojima su bili objektivni favoriti, kod Barcelone se upalio veliki alarm. Da nešto ne štima bilo je jasno već poslije meča s Milanom u kojem je Jasikevičius imao nervni slom pred kamerama dok je davao intervju poslije utakmice.
Šarasov Žalgiris je igrao poletnu košarku s strašno dobrom obranom, dok je Barca prilično drugačija.

U Barci je uspio ponoviti isti defenzivni mentalitet koji je imao kod Žalgirisa, svi igraju obranu krvavih koljena, ali mu igra u napadu ne postoji. Previše puta u previše mečeva Barca se napadački muči. Veliku, ako ne i jedinu odgovornost za to snosi Jasikevičius jer je ova ekipa prepuna talentom. Ovako, u dosta velikih utakmica Barcelona ovisi o inspiraciji Mirotića i Kurića, a pitanje je hoće li ovaj potonji uspjeti izdržati sezonu na ovako visokom nivou zbog godina, pa je vrlo moguće da se Barci dogodi da ostane bez njega kada se budu dijelili trofeji.

Milano, točnije Delaney, održao je košarkašku lekciju Barceloni u zadnjih 5 minuta susreta u utorak. Za moj ukus, Barca u rotaciji ima premalo košarkaša. Nigel Hayes je atletičar, kao i Smits, dok u vanjskoj liniji niti Jokubaitis, niti Laprovittola i Higgins nisu pouzdani šuteri za tri poena. Nisu loši s te distance, ali nisu niti automatski kada vide otvoren prostor što rezultira s previše zabadanja u reket i velikoj gužvi u istome, što uzročno posljedično ostavlja dosta manje prostora za Mirotića i Daviesa, nedvojbeno najbolje igrače ovoga tima.


 
I opet, bez obzira na sve ove probleme, mislim da će Barca razbiti Efes. Momčad iz Istanbula je konačno kompletna, ali i dalje igraju groznu košarku i nisu niti sjena ekipe koja je pokorila Europu u zdanje tri godine. Larkin je strašno pao, kao da više nema onu napadačku „glad“ koju je imao, centri su prilično slabi, dok je jedina pozitivna točka Micić koji i dalje igra sjajno.

Efes će danas koštati bezidejnost u napadu koju pokazuju iz meča u meč. Barca će na krilima jake obrane danas slaviti bez ikakvih problema.

Za 10 unita uloga pobjeda Barcelone je tip dana portala TOP KLADIONICA.

 

TIP DANA: POBJEDA BARCELONA @ 1.45 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA