Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza BARCELONA - VIVE KIELCE 19.06.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
U finalu Final Foura rukometne EHF Lige Prvaka danas imamo duel Barcelone i poljskog Kielcea.

Nakon prikazanog u ovoj sezoni, ovo je vjerojatno i najpravedniji scenarij, obje ekipe su pokazale vjerojatno najviše u ovoj godini i lijepo ih je vidjeti u finalu. Možda je Kiel mogao napraviti više svojom obranom i iskustvom, ali su ozljede Sagodsena i Pekelera u ključnim trenutncima sezone ipak bile previše za njemačkog predstavnika.

Barcelona je do nastupa u finalu došla pobjedom upravo protiv Kiela, koji se dosta dobro držao većinu meča, no kada se lomila utakmica, jednostavno nisu imali energije i širine rostera da zaustave Barcelonu u naletu.

Kielce je do finala došlo protiv Veszprema koji je imao velike ciljeve ove godine da bi u samo tjedan dana ostali i bez pokala pobjednika mađarskog prvenstva i bez finala Lige Prvaka. Jasno je da Veszpremu slijedi remont, no otom potom, slabije izdanje Veszprema nikako ne umanjuje veliku pobjedu i odličnu formu Kielcea.
 

 
Barcelona će se u ovom finalu osloniti na svoje dobro poznate snage, Cindrića, Fabergasa, Mema i naravno Gomeza koji je odigrao nejvjerojatno dobru utakmicu protiv Kiela kada je završio meč s 12 pogodaka. Kielce svoje nade polaže prvenstveno u braću Dujshebaev koji ih predvode već sezonama, no naš Karačić je odmah tu iza njih i sigurno će svojim iskustvom višestrukog osvajača ovog natjecanja biti prevaga u finalnom duelu.

Ipak, ja vjerujem u pobjedu Barcelone. Iako ih je Kielce uspjelo savladati u oba meča regularne sezone, ipak su ovdje dosta drugačiji ulozi i atmosfera. Barcelona je bolji i širi tim koji će kvalitetom i energijom stići do još jedne titule prvaka Europe.

Za 10 unita uloga pobjeda Barcelone je tip dana portala TOP KLADIONICA.TIP DANA: POBJEDA BARCELONA  @ 1.60 BET365 KLADIONICA

U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA