Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza BAYERN - ULM 06.06.2020.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 200% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!

KLIKNI NA JEDINI BET365 LINK KOJI FUNKCIONIRA NA TERITORIJU REPUBLIKE HRVATSKE!!


Nakon jako dugo vremena, kompetitivna košarka se vratila u Europu. Danas starta završno turnir njmečke košarkaške lige koji se igra na neutralnom terenu u AUDI DOME-u. To neutralni u ovom slučaju nema toliki značaj za ostale klubove jer niti jedan nema pravo na navijače uslijed koronakrize, ali ovo je dvorana u kojoj Munchen je navikao igrati, nalazi se u njihovom gradu i imaju sve preduvijete za uspjeh.
Osobno mislim da će ALBA uzeti titulu pobjednika prvenstva ove godine, strašno su jaki, pogotovo na 4 i 5, gdje je Munchen izgubio Monroea koji se jednostavno nije htio vraitti iz Amerike sada kada je kriza završila i ugovor mu je prekinut.

No, o tome duelu ćemo pričati kada do njega dođe, gotovo sigurno u finalu. Danas je Bayern bez glavnih oslonaca u prvom dijelu sezonu, ne igra već spomenuti Monroe, a ne igra niti Nihad Djedovic, možda i najbolji igrač ovooga kluba  kada su u pitanju bitne utakmice, out je uslije ozljede bedrenog mišića koja ga muči već neko vrijeme.
No, Bayern je prepun na svim pozcijima, možda više nemaju extra klasu koja garantira lagane poene ispod koša, ali zato imaju strašnih igrača vani, Kopponen je tu, novopridošli Šiško se odlično uklopio, tu je i Mando Lo, Akimpar kojeg su skupili u raspalom Bešiktašu će biti veliko pojačanje u obrani, a ne treba zaboraviti niti Lučića, pa ni Lessorta koji je odličan pick igrač.
Uz to, imaju jako dobru njemačku bazu koja igra agresivno na svaku loptu.

Ulm je solidna ekipa, ali ništa više od toga. Laković će u nastavku karijere imati velike uspjehe kao trener, a ovdje kao da mu je glavni cilj da se Kilyan Hayes razvija, dopušta mu što ni njemu na vrhuncu karijere nije bilo dozvoljeno.

Nadalje, ULM igra prilično lošu obranu ove godine,a realno, u napadu nemaju extra kvalitete da bi im se mogao dogoditi jedan jaki šuterski dan s kojim bi parirali Bavarcima.

Hendikep je po meni kratak za par poena, pravi value leži u velikoj pobjedi Bayerna na startu ovog eliminacijskog turnira.

Za 5 unita uloga pobjeda Bayerna od 12 ili više koševa razlike je tip dana portala TOP KLADIONICA.
TIP DANA: BAYERN -11.5 @ 1.90 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!