Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza BC NOKIA - HELSINKI 17.10.2020.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
Sezona u finskoj košarkaškoj ligi je započela ovu srijedu, a to je jedna od rijetkih liga gdje se još uvijek može uloviti jako dobar value. Danas smo za vas izabrali „derbi kola“ između Helsinkija i BC Nokie. Ova dva tima se nalaze na različitim stranama ovog natjecanja, dok će se Galebovi iz Helsinkija boriti za naslov ove godine kao i prošle dvije, Nokia će sigurno na domaćem terrenu uzeti neke skalpove ali dalje od 6. mjesta na tablici mislim da  ne mogu.

Nokia se dosta pojačala ovo ljeto, doveli su Ojalu iz Kataje koji je jedan od najboljih finskih visokih igrača, kao i Lehtoa koji će s pleja napraviti dosta dobrih stvari u napadu, ali jako propušta u obrani. Ova Nokia će ići daleko koliko je daleko može dovesti napadačka snaga njihovog bekovskog trojca Lehto – Washpun – Francis. Visoki igrači su uglavnom smetlari bez neke jake ofenzivne igre, iako solidni u obrani, ali mislim da ovdje ipak previše putša na bekovima da bi imali šanse protiv ekipa top klase.


Helskinki je prava iskusna, veteranska ekipa koja igra brzu i pametnu košarku u oba smjera. Uglavnom igraju na tko će zabiti više, ali kada treba povući u obrani, to su i više nego sposobni. Nadalje, imaju tri Finska reprezentativca u rosteru, Kotti, Huff i Kanevro su garancija kvalitete i poena na ovoj razini, a novopridošli Martin, McCollum i Diawara su točno ono što im je trebalo. McCollum daje kreaciju i poene kada god zagusti dok Diawara i Martin dižu agresiju u obrani i kupe svaki skok koji treba biti skupljen.

U prvom kolu Helsinki se kao domaćin malo pomučio s Karhuom, ali i oni su top ekipa u ovoj ligi tako da to i nije bilo toliko za začuditi se. Na kraju su to priveli kraju bez problema.

Danas očekujem puno jednosmjerniji meč i naravno, ugodnu pobjedu gostiju od kojih 10 razlike pa prema više..

Za 10 unita uloga pobjeda Helsinkija je tip dana portala TOP KLADIONICA.TIP DANA:  POBJEDA HELSINKI @ 1.47 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA