Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza BC NOKIA - HELSINKI SEAGULLS 09.10.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!Raspored finske košarkaške lige nam dana donosi jedan super zanimljiv par. Helsinki Seagulls, ekipa koja već godinama slovi za najbolju u ovoj ligi, danas gostuju kod BC Nokie.

Galebovi iz Helsinkija nisu odveć dobre krenuli u sezonu. U prvom kolu su poraženi na gostovanju kod Kouvota što j ebilo prilično neočekivano jer bez dvojbe, ovaj roster Seagullsa je najbolji u ligi. Za početak, pola finske koašrkaške reprezentaicje je tu. Predvodi ih Petri Kopponen, najbolji razigravač kojeg je ova zemlja vidjela u zadnjih 30 godina i koji je nosio dresove Bayerna, Barcelona i ostalih velikih euroligaša. Tu su još Kanervo, Kotti i Huff, a uz američke importe kao što su Sherrod,  Kelly i Thomas, trebali bi dominirati ovim natjecanjem.
No, kao što sam već spomenuo, uigranost im na početku sezone nije na razini. Nakon poraza  u prvom kolu, odigrali su slabu utakmicu doma protiv Bisonsa, uspjeli su pobjediti, ali ne onako dominantno kako se očekivalo.

Danas idu na noge Nokiji, koja je prilično solidna ove godine, ali ništa više od toga.  Predvode ih veterani ove lige , Ojala i Lehto koji donose poene i sigurnost na terenu, a potopomognuti su Torrom, Thomasom i Hemslyem kao igračima sa stranim putovnicama.
 


 
 
Nokia je krenula dobro u prvenstvo, ali su se do sada sastali s prilično defenzivno lošim KTP-om i Pyrintom koji nije ni blizu jak kao prethodnih godina. Mislim da će ove godine biti ipak ekipa iz nižeg dijela sredine tablice. Neće se boriti za ostanak, ali neće napraviti nikakv značajniji iskorak u doigravanju.

Prošlo je već par, što službenih, što pripremnih utakmica za Seagullse i mislim da je vrijeme da konačno proigraju onako kako znaju. U formi mogu ići samo prema gore jer do sada nisu pokazali puno, a sigurno je da imaju više nego dovoljno rezerve u kvaliteti da se dignu do vrlo visoke razine.

Za 10 unita uloga pobjeda gostiju je tip dana portala TOP KLADIONICA.
 

TIP DANA: POBJEDA HELSINKI SEAGULLS  @ 1.  BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA