Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza BELGIJA - DANSKA 17.06.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
Danas nam je na rasporedu možda i najzanimljiviji dvoboj skupine B u kojem se sastaju Belgija i Danska. I jedan i drugi tim su slovili kao izraziti favoriti za prolazak skupine, no više manje svi znamo što se dogodilo s Danskom u prvom kolu protiv Finske.

Dok je Belgija s lakoćom pregazila Rusiju s 3-0 u meču u kojem je dojam bio da je Belgija mogla zabiti dolovno koliko je htjela, Danska je proživljavala trenutke neizvjesnosti i sportske tragedije. Erikssen, najbolji igrač i kapetan ove reprezentaciije, ostao je nepomičan ležati na terenu, navodno je bio i klinički mrtav, uslijed srčanog udara. To je maksimalno poremetilo Dance (kako i ne bi), pa su uspjeli upisati poraz od Finske u meču u kojem su apolutno dominirali.

Sada, bez Erikssena idu na noge Belgiji, koja bi ih, po mom mišljenju, pregazila i da imaju Erikssena u sastavu.

Belgija ima svojih problema s ozljedama. Najbolji igrač momčadi, Kevin De Bruyne, nije dostupan za prvu fazu natjecanja, dok se u prošlom meču nakon ružnog sudara glavama s ruskim igračem povrijedio i Castagne i njega neće biti sve do završetka natjecanja.


 
Srećom po Belgiju, Munier je ušao spreman na njegovo mjesto i s dvije asistencije i nekoliko dobrih proigravanja dao do znanja da se izostanak Castagnea neće niti osjetiti.
Iako Danska ima jako kompaktan tim i prilično dobru obranu, u ovome trenutku mislim da niti jedna obrana na svijetu ne može zadržati Lukakua. Sazrio je kao igrač, zna koristiti svoje prednosti i više ne ulazi u stvari u koje nije siguran da ih može iznjeti do kraja. Imati takvog igrača koji skoro svaki meč garantira gol je veliki luksuz za trenera Belgije.

Mislim da će Belgijanci izaći maksimalno spremni,pobjeda danas znači i automatski prolazak u drugi krug uz osiguravanje prvog mjesta (ne bi smjeli izgubiti od Finske, ali sve osim 3 boda protiv Finske je SF za ovu Belgiju).

Za mene nema puno dvojbe. Kvota na Crvene Vragove je odlična i treba je iskoristiti maksimalno.

10 unita uloga kaže da je  pobjeda Belgije  tip dana portala TOP KLADIONICA.
TIP DANA: POBJEDA BELGIJA @ 2.00  BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA