Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza BEŠIKTAŠ - DIJON 03.12.2019.

KLIKNI NA JEDINI BET365 BONUS LINK KOJI RADI U HRVATSKOJ!!!

Danas nas u Fibinoj Ligi Prvaka očekuje derbi meč skupine D u kojem se sastaju Dijon i Bešiktaš. Domaćin je potonji tim, a mi očekujemo da će uspjeti obraniti domaći teren.
Dijon već nekoliko sezona polagano podiže klubsku razinu. Prije samo 4 godine su bili donji dio francuske lige da bi se danas legitimno borili za domaći teren u doigravanju, a uz to guraju solidno u Europi. U tome im uvelike pomaže David Holston, plej koji vjeorjatno ne bi moago igrati u niti jednoj durgoj ekipi na ovoj razini.

Mislim da ne postoji ne samo niži, nego kvadraturom manji košarkaš koji igra ozbiljnu košarku u Europi, ali Holston ima ono nešto, strašno je brz i kreativan, uvijek izbaci pravi pas, a kada mu se otvori može te vrlo lako zatrpati iz vani.

KLIKNI NA JEDINI BET365 LINK KOJI RADI U HRVATSKOJNo, upravo zbog njega, koliko god bio dobar u napadau, mislim da će Bešiktaš danas izaći kao pobjednik. Jerome Theodore je bio prije 3 sezone MVP ovog natjecanja, a sada, nakon neuspješene epizode u Milanu, ponovo je tamo gdje je najbolji, u Turskoj, kao prvo ime ekipe. Ono što  je radio s Banvitom je bilo čudo, sada nije toliko dobar, ali opet dovoljan da odvede Bešiktaš do pobjede.

Opet ima odličnog para na centru u McAdoo-u koji zakuca sve što mu ovaj dobaci, a Akimpar igra obranu na najboljem protivničkom beku, tako da i tu ima malo mjesta za odmor. McKissic glumi Orelika skoro dobro kao što je Orelik igrao u Banvitu tako da mislim da ovdje Beš neće imati problema s obranom domaćeg terena.

Očekivao sam dosta manju kvotu, oko 1.62, ali ovo nam je stvarno dobro došlo.

Za 5 unita uloga pobjeda domaćih je tip dana portala TOP KLADIONICA.

BET365 KLADIONICA ČASTI, REGISTRIRAJTE SE PREKO NAŠEG LINKA I OSVOJITE POSEBNE POGODNOSTI!!!

TIP DANA: Pobjeda Bešiktaš @ 1.62 BET365 KLADIONICA


KLIKNI NA JEDINI BET365 BONUS LINK KOJI RADI U HRVATSKOJ!!!