Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza BOLIVIJA - ARGENTINA 12.09.2023.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
Večeras,u nešto kasnijem terminu po europskom vremenu, reprezentacija Argentine igra svoj drugi meč u sklopu kvalifikacija za nastup na idućem Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Protivnik Argentine večeras je reprezentacija Bolivije, a meč se igra u Bolivaru, jednom od najtežih gostovanja na svijetu, zbog nadmorske visine mnoge reprezentacije imaju problema igrati na strani kod Bolivije.

Utakmicu s početkom u 22:00 po europskom vrmenu možete pratiti na streaming portalu BET365 kladionice. Sve što trebate napraviti je registrirati se na BET365 preko linka na našoj stranici i odmah možete početi gledati uživo i to potpuno besplatno.
Argentina  u ovaj susret ulazi u najboljem sastavu kojeg trenutno imaju, čak je i Lionel Messi tu. Iako su prilično stara momčad, s Messijem, Otamendijem i Di Mariom, Argentina je strašno kvalitetna, a čini se da su i konačno nakon godina lutanja pronašli dobitnu igru. Izgledaju jako dobro, nakon osvajanja Svjetskog Prvenstva u Kataru su puni samopouzdanja i teško ih je zaustaviti.

U prethodnoj rundi su pobjedili Ekvador kasnim golom Messija, a ovdje se definitivno nadaju nastaviti pozitivan niz.
 
Bolivija se, s druge strane, trenutno nalazi u prilično negativnom nizu. Još od pobjede and Saudijskom Arabijom u trećem mjesecu ove godine nisu upisali niti jedan reprezentativni trijummf, a u prvom kolu ovih kvalifikacija bolja od njih je bila reprezentacija Brazila  s jako visokih 5-1. Mislim da u ovom trenutku nisu ravnopravan takmac ovoj Argentini.

Argentinci u zadnje vrijeme imaju jako pozitvan omjer s Bolivijom, nisu izgubili ovdje od 2017. godine, a pobjedili su ih na dva minula gostovanja.

Kada sve uzmemo u obzir, ovdje je za očekivati jedan jednosmjeran meč i prilično laganu pobjedu Argentine.

Za 10 unita uloga pobjeda Argentine je tip dana portala TOP KLADIONICA.

TIP DANA : POBJEDA ARGENTINA @  1.60 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA