Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza BOULZAC - ADA BLOIS 20.11.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!Danas vas vodimo u francusku drugu ligu, na derbi meč ovoga kola, iako to prvim pogledom na tablicu ne izgleda tako. Boulzac, koji je samo jedno mjesto iznad zone ispadanja, na domaćem terenu dočekuje Adu Blois koja je pozicionirana u Top4.
Kao što sam već napisao, iako to ne izgleda baš tako u ovom trenutku, ove dvije ekipe, zajedno s Chalonom i vjerojatno Nantesom će se boriti za ulazak u prvu ligu. Boulzac je dosta sporo ušao u ovo natjecanje ove sezone. Nakon  odigranih kola imaju samo dvije pobjede što sigurno nije start kakav su očekivali.

No, uprava kluba je na vrijeme detektirala probleme u momčadi i napravili određene pozitivne korake na tržištu. Doveli su stvarno opaka pojačanja za ovaj level košarke. Pridružili su već jakoj momčadi koja je od prije imala Feveriera (bivši reprezentativac francuske koji već ima 5 godina iskustva u prvoj ligi), Serrona koji je internacionalac s iskustvom u ACB ligi, i Foullanda, Moorea koji je vrhunski košgeter i asistent za ovaj nivo košarke kao i Jonga koji će sigurno pomoći u reketu.


 
Uz Chalon, po meni je Boulzac najbolja ekipa u ligi, pogotovo kada su svi spremni kao danas. Ada će vrlo vjerojatno biti bez Tyrena Johnsona koji je do ozljede radio veliku razliku s 20 poena po meču, no čak i da on zaigra danas, i dalje mislim da je Boulzac trebao biti postavljen za višeg favorita.

Iako Ada ima vrlo atletičnu i visoku centarsku liniju, tu nema igrača koji sam za sebe može kreirati šut već su svi od reda pick and roll igrači. Mislim da Adi za borbu u ovom meču nedostaje vanjski igrač jak na lopti da probija prvu liniju i upošljava visoke dečke u reketu, jer bez toga će biti u velikim problemima pogotvo ako Johnson ne zaigra.

Za mene nema nikakve dvojbe u ovome meču.

Za 10 unita uloga pobjeda Boulzaca je tip dana portala TOP KLADIONICA.

 

TIP DANA: POBJEDA BOULZAC @ 1.65 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA