Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza BRAZIL - SRBIJA 24.11.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
U svom prvom nastupu na svjetskoj nogometnoj smotri nakon 16 godina i SP-a u Njemačkoj, Srbija otvara natjecanje protiv možda i najtežeg mogućeg protivnika u ovom trenutku. Na drugoj strani stoji Brazil, vjerojatno najveći favorit za osvajanje ovoga prvenstva.
Brazil je strašan u ovome trenutku. Osim Neymara koji za Brazil uvijek igra na najvećoj mogućoj razini, ovo je konačno momčad koja je odlično izbalansirana, puni su zvijezda u napadu, ali ovoga puta i u obrani. S Fredom, Paquetom, Silvom, Casimierom, Danilom i vratarom Alissonom imaju strašnu moć u defenzivi, dok naprijed preko Neymara i Richailsona mogu zabiti koliko treba kome treba.
I opet, ja mislim da Srbija ima prilično dobre šanse danas.

Srbija se ne zna braniti, i to im je, suprotno svim očekivanjima, forte u ovome meču. S fizičke strane, Srbija je dominantna ovome Brazilu, a uz to, Srbi imaju možda i dva ponajbolja čista napadača na svijetu u ovome trenutku. Vlahović i Mitrović su bili pod ozljedama u završnici jesenskog dijela sezone koji dolaze ovdje spremni i odmorni, oporavio se i Milenković dok Milinković Savić igra sjajnu sezonu.
 

Za mene je najopasniji igrač Srbije u ovome dvoboju krilni igrač Juventusa, Filip Kostić, koji igra sezonu na strahovitoj razini i koji može trkom i driblingom s krila probiti bilo koju obranu. A jasno je koliko je svaki ubačaj sa strane opasan kada u 16 metara imaš i  Vlahovića i Mitrovića.

U svakom slučaju, mislim da ćemo moći gledati jako lijepu nogometnu predstavu i da ćemo uživati u igri.

Vjerujem da je Srbija podcijenjena danas, da imaju dosta više šansi nego što im to kladionice daju. Brazil je sjajan, ali nije savšen, tako da Srbija ima realne šanse.

Mi uvijek pratimo value, pa tako je i danas.

Za 5 unita uloga pobjeda Srbije je tip dana portala TOP KLADIONICA.
 

TIP DANA: POBJEDA SRBIJA @ 7.00 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA