Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt

Besplatna dnevna prognoza BROSE BASKET - BC JUVENTUS 15.09.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
Danas s početkom u 16:00 Brose Basket Bamberg započinje svoj ovogodišnji europski put utakmicom protiv Juventusa koji je, zbog slabijeg ranga, morao igrati i pretkolo kvalifikacija u kojem su prije dva dana slavili protiv austrijskih prvaka Kapfemberg Bullsa.
Austrijski prvak je stvarno loša ekipa za ovaj nivo košarke, čak nisu ni puni profesionalci i ovih plus 12 za Juventus ne izgleda baš tako dobro. Meni osobno, Juventus je slabiji nego li je to bio lani. Napustili su ih Karniauskas koji je otišao u Rytas, Glen Rice JR . koji i dalje ima veliki problem s glavom kao i Crawford koji je sjajno odrađivao 3 and D dionice u igri.

Uz nekoliko litavskih role playera, uspjeli su zadržati Martynasa Gečevičiusa, dobro poznato ime na europskoj sceni, a doveli su i prilično dobre Millera i Airlingotna koji bi im trebali dati dosta brzine u napadu. Problem Juventusa na europskoj sceni je nedostatak obrane. Od Gečevičiusa i Millera se očekuje da nose napad ove ekipe, no da Gečevičius može igrati obranu barem i pogledom, igrao bi u Euroligašu i ne bi se u najboljim godinama karijere smucao pod klubovima kao što su Skycop i Juventus.


 
 
Bamberg se ove godine sjajno pojačao. Daleko je to od onih rostera s početka prošlog desetljeća, a još dalje od onog Trinchijerijevog iz Eurolige, no za ovo natjecanje je više nego dovoljno dobro. Zadržali su Sengfeldera nakon jako dobre sezone i pridodali mu u frontcourt Gebena i Prewitta, dva različita tipa visokih igrača koji se sjajno upotpunjuju.

U Ferrariju, Robertsonu i Jamellu Morrisu imaju više nego dovoljno kreacije i vanjskog šut ai siguran sam da Juventus neće to sve baš moći obraniti. Brose je ozbilja i jaka ekipa, a Juventus je poslovično na gostovanjima, čak i kada je u poziciji favorita.
Za mene nema baš puno dvojbe.

5 unita uloga na pobjedu Brose Basketa od 7 ili više razlike je tip dana portala TOP KLADIONICA.

TIP DANA: BROSE BASKET BAMBERG -6.5 @ 1.83 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA