Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza BUDUĆNOST - PRIMORSKA 20.10.2019.

KLIKNI NA JEDINI BET365 BONUS LINK KOJI RADI U HRVATSKOJ!!!

Danas nas u ABA ligi očekuje dvoboj između podgoričke Budućnosti i SIXT Primorsk iz Kopera. Budućnost se nalazi u jako turbulentnom periodu, usprkos neočekivanoj pobjedi na gostovanju kod Zvezde, potjeran je trener Subotić koji se nije najbolje snašao i koji je u Uerokupu izgubio dvije jako bitne domaće utakmice protiv prilično pobjedivih protivnika. Niti Gdanya niti Trento nisu ekipe koje su trebale uzeti pobjedu u Podgorici.

No, to je sada u prošlosti, objavljen je oglas za novog trenera, a momčad bi, kako to inače biva, trebala ući u stanej pozitivnog šoka jer je evidentno da neke stvari nisu funkcionirale od Subotićem.
Ekipa koja u svom rosteru ima Bamforda koji je lani stavljao 25 u talijanskoj ligi, pa onda Cobbsa koji je MVP francuskog prvenstva, Ivanovića i Ilića koji su strašni igrači, nikako ne bi trebala biti u strahu od Primorske.

KLIKNI NA JEDINI BET365 LINK KOJI RADI U HRVATSKOJMomčad koju vodi naš Golemac je ostaival odličan dojam ove godie. Već su i lani pokazali da su spremni za prvu AbA ligu kada su prekucali sve protivnike u Drugoj i u nacionalnom prvenstvu, a ove godine to potvrđuju skalpovi Partizana u ligi i Zvezde u Superkupu. Ekipa su koja dugo igra skupa, čvrsti su i znaju kako se pobjeđuje.

Problem Primorske je nedostatak prave prve opcije, Harris je to mogao biti prije 5 godina recimo na ovom nivou, a ni Šiško, Čakarun ni Kuridža to nikako nisu. Nadalje, mislim da Primorskoj ipak nedsotaje i  malo iskustva za pobjedu danas, jedno je skinuti Partizan doma, a drugo doću u Podgoricu i u Morači uzeti bodove.
Mislim da će ovdje Futura upisati prilično laku pobjedu s obzirom an ponuđeni tečaj, sve ispod 10 razlike za domaće bi meni osobno bilo veliko iznenađenje.
Za puni ulog od 10 unita uzimam ovako rano pobjedu domaćih u Henikepu.

Budućnost -6.5 kod BET365 je najbolji današnji tip.

BET365 KLADIONICA ČESTI, REGISTRIRAJTE SE PREKO NAŠEG LINKA I OSVOJITE POSEBNE POGODNOSTI!!!

TIP DANA: BUDUĆNOST -6.5 @ 1.9 BET365 KLADIONICA


KLIKNI NA JEDINI BET365 BONUS LINK KOJI RADI U HRVATSKOJ!!!