Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza BUDUĆNOST - TRENTO 09.10.2019.

KLIKNI NA JEDINI BET365 BONUS LINK KOJI RADI U HRVATSKOJ!!!

Srijeda nam donosi mnoštvo jakih parova, a mi smo se odlučili za Eurokup i to za dvoboj „domaće“ Budućnosti i talijanskog Trenta.
Budućnost se lani igrala pijanih miljardera kada su ušli u Euroligu po prvi put i to im se nije baš isplatilo. Zapostavili su domaće igrače koji su ih i doveli do titule u ABA ligi, a samo sa stranicma ne možeš napraviti veliki rezultat, oni ne osijećaju „naš“ mentalitet, dvoranu i publiku. Kada se zoveš CSKA i Fener onda je to moguće jer možeš kupiti najbolje na tržištu, ali Clark, Cotty i Earl, kao i Jacksson su daleko od vrha Europe.

Ove godine se Budućnost vratila u „normalu“, potpisali su nekoliko odličnih igrača od kojih prednjači mašina za koševe, Scott Bamford, ali i dalje ne izgledaju jako dobro. Ipak, mislim da će to tokom sezone doći na svoje jer imaju dosta dobru ekipu u kojoj se nitko ne izdvaja, a opet imaju Bamforda kao Extra klasu. Hassan Martin i Scott Wood, kao i Justin Cobbs su solidni igrači za ovaj nivo košarke i na kraju će se to isplatiti Budućnosti.

Njihov današnji takmac, Trento, ekipa je koju pretjerano ne zanima Europa, uvijek ispadnu, ali uvijek i pomrse račune nekom jakom. Knoxx je tu, odličan je, još je u Trstu lani radio probleme, strašno dinamian igrač, kao i King, ali problem trenta je što na bekovima imaju dva igrača koja nisu baš na ti s loptom. Gogorim gluposti, ali to je tu negdje. Niti Craaft niti Forray nisu šuteri niti su ikada probili igrač ajedan na jedan, ali su jako dobri braniči i solidni asistenti, no za uspjeh ovdje treba ti plej kao Pullen, Cobbs i sličan, da razvuče obranu prodorima i šutem.

KLIKNI NA JEDINI BET365 LINK KOJI RADI U HRVATSKOJOsim Pascola, koji je odličan igrač sistema i koji može napraviti jako puno u velikoj ekipi ( u slabijim ekipama njegove kvalitete ne dolaze toliko do izražaja, sličan je kao Nikola Kalinić), u reketu Trenot nema nikoga i tu će izgubiti utakmicu jer Budućnost za početak ima solidne visoke, a kada Bamford i Cobbs nanjuše da nema rimprotectora, biti će puno lakih poena nakon probijanja na obruču.

Mislim da ovdje nema previše dvojbi, pick dana je pobjeda Budućnosti u hendikepu za što na BET365 kladionica daje 1.90.

BET365 KLADIONICA ČESTI, REGISTRIRAJTE SE PREKO NAŠEG LINKA I OSVOJITE POSEBNE POGODNOSTI!!!

TIP DANA:BUDUĆNOST -4.5  @ 1.90 BET365 KLADIONICA

KLIKNI NA JEDINI BET365 BONUS LINK KOJI RADI U HRVATSKOJ!!!