Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza CEDEVITA - BURSA 07.10.2020.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
Bukiji su malo podcjenili ekipu Cedevita Olimpije danas. Bursaspor nije ništa posebno i mislim da je realna kvota na domaće nekih 1.30, a ne ovih skotro 1.50 koje daje najbolje online kladionica, BET365 kladionica.
Cedevita i dalje igra onako, „cedevitasto“, dosta nerezonski šutiraju i često ulaze u probleme protiv klubova s kojima realno ne bi trebali imati problema, ali imam vjere u Golemca, tip je strašno dobar trener, i s nekoliko godina odmaka možemo sa sigurnošću reći da je onaj trofej Cibone u ABA ligi ne zasluga trenera Rimca, već Golemca, jer je on i nakon toga, za razliku od Slavena Rimca, imao značajne uspjehe. Jednu Primorsku je digao na ogromnu razinu, odličnom taktikom i pomnim skautiranjem stranih pojačanja, pa tako nešto slično očekujem u Olimpiji.

Za sada to ne izgleda bajno, ali ova ekipa ipak ima suhi kvalitet. Za početak, Perry je upravo igrač kakav im je nedostajao lani, možda objektivno nije bolji od Millera-Mcintyrea ali je korisniji ovoj ekipi jer je dečko strašan šuter, plej s ogromnim brojem poena u rukama iz bilo koje pozicije, a takav tip igrača te često izvlači iz problema. Otkriće mi je i Rion Brown, klasično pojačanje kakve Golemac voli, ima košarku u malom prstu i kada je motiviran može baš razbijati na ovoj razini. Ukić je također odličan back-up, ali možda i najveća snaga ove Cedevite leži u ogromnoj širini, pogotovo u reketu, gdje mogu igrati s dva teška centra, s dva mobilna, s četvorkom koja otvara reket, atletama i slično, bezbroj kombinacija.


Bursa je neloš tim, ali oni igraju koliko Munford može odigrati. Perry Jones nije u bajnoj formi, a šut ne pogađa niti pod razno, dok na krilu imaju dosta opasnog Batuka koji se moe raspucati. Najveći problem im je što zbog nedostatka alternacija moraju igrati jako puno minuta Ogusa Savasa, igrača koji je svoje najbolje dane dao u nekoj drugoj košarci prije jedno 7-8 godina. Njegova težina i pozicijska igra su nekada bile velika prednost, tako da je igrao u Feneru, danas su često uteg ekipi. Otvara on dosta prostora bekovima svojim snažnim blokovima, ali Cedevita ima strašno pokretne visoke u rosteru i ne vidim načina da on to sve obrani svojom (ne)pokretnošću.

Ovdje se nema što puno misliti, za 10 unita uloga pobjeda domaćih je tip dana portala TOP KLADIONICA.TIP DANA: POBJEDA COL @ 1.45 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA