Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza CEDEVITA OLIMPIJA - CIBONA 18.03.2023.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
Večeras s početkom u 19:00 na rasporedu imamo duel između Cedevita Olimpije i Cibone u ljubljanskim stožicama. Ova dva kluba su nekada bila u istome gradu, Zagrebu, tako da je rivalitet ovih klubova prilično dobro poznat.
Cedevita Olimpija ovu sezonu igra ispod svakih očekivanja, tako da nikoga ne treba čuditi smjena trenera Golemca koja je uslijedila nakon strašnog i neokečkivanog poraza od Zadra u Zadru. Nakon 3 sezone, Cedevita je promjenila trenera i za očekivati je barem mali pozitivan šok jer je bilo jasno u zadnjim mečevima da igrači Cedevite baš i ne šmekaju ideje trenera Golemca.

U Europi, gdje su lani igrali fantastično, ove godien se Cedevita izblamirala i trenutno drži zadnju poziciju u svojoj grupi, dok u ABA ligi stvari ipak izgledaju malo bolje za ljubljanski sastav. U regiju su trentutno na petoj poziciji, ali imaju dvije utakmice manje od četvrtog FMP-a i jednu od trećeplasirane Budućnosti, tako da možemo očekivati, ne  bude li neprijatnih iznenađenja do kraja regularnog dijela za Zmajčeke, da će Cedevita ipak uhvatiti barem tu četvrtu poziciju i u prvom krugu doigravanja imati prednost domaćeg parketa.
 
 

Cibona, za razliku od Cedevite, igra prilično dorbu sezonu s obzirom  na stanje u klubu i trenutnni budget. Trener Sesar radi jako dobar posao, oživio je karijere nekim igračima, Budnović ponovo igra sjajnu košarku, dok je Kapusta od anonimousa iz Gorice dogurao da reprezentativnog razigravača. Cibona je homogena ekipa koja igra timski, ali im za jače pobjede ipak treba ili domaći teren ili nekoliko više ljudi u rosteru jer igraju u strašno tankoj rotaciji gdje Sesar jednostavno nema koga zamjeniti kime.

Iako je Cedevita u velikoj krizi, vjerujem da će ovdje na račun fizičkih i atletskih prednosti, kao i dužine klupe, stići do pobjede u hendikepu.

Za 10 unita uloga pobjeda Cedevita Olimpije od ¸13 ili više razlike je tip dana portala TOP KLADIONICA.

 

TIP DANA: CEDEVITA OLIMPIJA -12.5 @ 1.83  BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA