Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza CEDEVITA OLIMPIJA - PROMETEY 22.11.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
Večeras s početkom u 20:00 ekipa Cedevita Olimpije na svome parketu dočekuje ukrajinski Prometey u nadi da konačno mogu doći do pobjede u sklopu natjecanja u Eurokupu.

Cedevita je do sada izgubila sva četiri meča koja je odigrala. Bolji od nje su bili turski Bursaspor, Venezia, Rumunjski Cluj, dok su na domaćem parketu poraženi još od prilično jake ekipe Joventuta. Realno, ovdje su bila samo dva kiksa za ekipu Cedevita, a to su domaći poraz od Bursaspora i gustujući od Cluja jer Cluj nije ekipa koja je favorit protiv Cedevite, bilo doma ili na strani.

Treba biti pošten pa reći da su Cedevitu ove sezone uglavnom osakatile ozljede. Od početka natjecateljske sezone nema Zorana Dragiča u dresu Zmajčeka, a malo kasnije se ozljedio i Karlo Matković koji je fantastično otvorio sezonu.
Kako se Harrison pokazao kao Bust kojeg uprava više nije željela plačati za nikakv učinak, a nije bio nimalo jeftin, rotacija Cedevite je prilično kratka, toliko da Mirko Mulalić mora igrati ABA minute, dok je potpisan Matić Rebec, čisto da popravi konkurenciju na bekovima.
 
 

Prometej ima jak dobar tim, tu su Clavell, Kennedy, Balvin, DJ Stephens, Dustin Houge kao i novopridošli James Dickey, no dojam je da im nedostaje jedan bek jak na lopti koji može povući kontru i dignuti ritam utakmice.
Cedevita ima upravo to. Ima Ferrela i Josha Adamsa kao igrače ritma koji mogu povuči, a ima i Alibegovića i Murića koji vole trčati protivnicima u leđa. Upravo zato vidim Cedevitu  kao favorita danas. Prometej se ne mečira dobro s ovakvim ekipama, oni ne mogu igrati toliko brzo, a vjerujem niti zaustaviti ofenzivu Cedevite jer je Cedevita generalno dosta brži tim.

Mislim da će Cedevita Olimpija danas prvi put stići do pobjede u Eurokupu.

Za 10 unita uloga pobjeda Cedevita je tip dana portala TOP KLADIONICA.

 

TIP DANA: POBJEDA CEDEVITA OLIMPIJA @ 1.70 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA