Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza CEDEVITA OLIMPIJA - ULM 06.12.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
Cedevita Olimpija danas na svome parketu u Ljubljani dočekuje ekipu ULM-a u nadi da konačno mogu stići do pobjede u sklopu natjecanja u Eurokupu.

Za sada, ove sezone, Cedevita još uvijek ne zna za pobjedu u ovome natjecanju. Trenutno su na 0-6 omjeru, no do kraja ima još 12 kola, skupina nije toliko teška i mislim da bi se moglo dogoditi da Cedevita prođe dalje, makar s posljednje pozicije koja vodi u doigravanje.
Na samom startu sezone Cedevita je imala ogromnih problema s ozljedama. Nije bilo Gnjidića, Zorana Dragiča, Matkovića, dok je u jedom dijelu sezone nedostajao čak i Adamas. Sada su svi ti momci tu, momčad je kompletna i vjerujem da će pokazati da imaju kvalitetu.

Upravo je Matković bio igrač koji je najviše nedostajao Zmajčekima u prvom dijelu sezone. On je prototip modernog, brzog i atletičnog centra s finim vanjskim šutem i dosta ga je lakše upariti s ostatkom ekipe nego li je to recimo Omića, koji iako ima svoje kvalitete je ipak centar iz nekog prošlog vremena. Nemojte me krivo shvatiti, Omić svoju rolu odrađuje savšeno ove sezone, no mislim da će njegove realne mane puno manje dolaziti do izražaja kada ne bude morao igrati 35+ minuta po meču već ga trener bude držao na zdravih oko 20.
 

ULM više nije ni blizu jaka ekipa kao lani. Za početak, napustio ih je trener koji je stvorio njihov usjeh u zadnjih par sezona, Jaka Lakovič koji je otišao u ACB ligu. Nadalje, nema više niti Blossongamea, Thonrwella, Christona i Felicia, svih startera iz prošle godine.

Ova ekipa ULM-a je prilično skromna, sklopljena od mladih potencijala i nekih slabije rangiranih stranaca. Iako i dalje igraju svoju igru mislim da ipak nemaju dovoljno kvalitete da pobjede ekipu kalibra Cedevite.

Za 10 unita uloga pobjeda domaćih je tip dana portala TOP KLADIONICA.


 

TIP DANA: POBJEDA CEDEVITA OLIMPIJA @ 1.64 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA