Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza CIPAR - HRVATSKA 08.10.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!U zadnja dva meča u kvalifikacijama za nastup na Svjetskom prvenstu u Kataru, Hrvatska je konačno ponovo otkrila kako zabijati golove. Stradala je Slovačka, pa potom i Slovenija i Hrvatska trenutno stoji na prvom mjestu kvalifikacijske grupe, na mjestu na kojem se Vatreni nadaju i ostati. Za to će biti potrebna pobjeda protiv Rusije, ali i još jedna protiv Slovačke, no sve to mora započeti danas uvjerljivom pobjedom na Cipru.

Hrvatska je gotovo u punom sastavu. Za ovaj reprezentativni prozor vraća se Kapetan Modrić, Lovren se oporavio, a niti u napadu više nemamo toliko problema jer su svi pozvani (izuzev Rebića koji je izazvao skandal nakon Eura) dostupni i u dobroj formi.

U prvom meču naše izabrane vrste s Ciprom krajem Ožujka ove godine, Hrvatska je pokazala groznu igru u kojom smo samo spletom sretnih okolnosti uspjeli uzeti pobjedu.
 


 
 
Ovaj put, utakmicu dočekujemo u skorz drugačijem raspoloženju i mislim da ćemo biti dosta spremniji uzeti visoku pobjedu.

Cipar u zadnjih 5 odigranih mečeva nije zabio gol, a u tim mečevima imaju gol razliku od 0-12, s time da ih je poslovično napadački inertna Malta uspjela pobjediti s 3-0.

Ovaj meč dolazi u pravo vrijeme za naše Vatrene. Atmosfera oko reprezetacije se podigla nakon visoke pobjede nad Slovenijom koje smo se pribojavali, napdači ponovo zabijaju u svojim klubovima i mislim da danas neće biti nikakvih problema oko pitanja pobjednika u ovom meču.

Za 10 unita uloga pobjeda Hrvatske od 2 ili više razlike je tip dana portala TOP KLADIONICA.

Onim malo hrabrijima preporučujemo i pobjedu Hrvatske od 3 ili više razlike za nešto manji ulog od 5 unita.
 

TIP DANA: HRVASTKA -1.5 @ 1.73  BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA