Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza DANSKA - AUSTRALIJA 30.11.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
Ovog poslijepodneva, s početkom u 16:00, ekipa Danske igra biti ili ne biti utakmicu protiv reprezentacija Australije. Danska nije zaslužila da se nađe u ovoj poziciji, no slabašan remi s Tunisom i poraz unatoč dobroj predstavi protiv Francuske ih je doveo do toga da se moraju vaditi pobjedom u zadnjem kolu.

Australija je napravila dobar posao za sada. Pobjedili su Tunis u jednom prilično izjedanečnom meču, dok su s Francuskom dali najbolje što mogu, a opet izgubili 4-1 nakon uvodnog vodstva od 0-1. Australija nije na razini boljih europskih reprezentacija i to se vidi, trkački su tu, ali taktičko-tehnički nisu ni blizu te razine. No, Klokani sve to, barem za sada, nadoknađiuiju beskoprominskom trkom i zalaganjem koje ih obilježava već godinama.
Australija nema niti jednu pravu zvijezdu ili igrača više klase i to bi ih na kraju moglo košatati u eliminacijskom meču.

Danska već godinama igra jako dobro i gradi kult reprezentacije. No, nakon dva vezana poraza od Hrvatske u Ligi Nacija, kao da su malo pali i ne pokazuju ono što su igrali na prethodna dva velika natjecanja. Kao što sam ranije napisao, neki igrači nisu napravili taj dugo očekivani iskorak i koliko god kao tim bili dobri, imaju samo Eriksena kao extra klasu u svome rosteru u ovome trenutku.
 

Ipak, mislim da su generalno prilično bolji tim od Australija, da imaju dosta bolju igru, a opet, da su dovoljno fizički i trkački jako da reagiraju na pravi način protiv australskog ho-ruk nogometa.

Vjeurjem da će Danci istrčati u pozitivnoj atmosferi, da neće podleći pritisku i da će pokazati realnu klasu koju imaju i proći dalje. Australija je solidna, ali nije niti blizu jedne od boljih europskih reprezentacija.

Za 10 unita uloga pobjeda reprezetacije danske i prolazak dalje u drugi krug je tip dana portala TOP KLADIONICA.


 

TIP DANA: POBJEDA DANSKA  @ 1.50 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA