Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza DANSKA - RUSIJA 21.06.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
Na ovome Euru, vjerojatno ne postoji nesretnija reprezetacija od Danska. U prvom susretu ih je zadesila ogromna nedaća, svi smo više manje vidjeli ispratili što se dogdoilo s Erikssenom, i samo je velikom srećom sve završilo bez velike tragedije. Danci su i nakon toga iskazali zajedništvo, igrali su sjajno u nastavku s Finskom, ali lopta jednostavno nije htjela u gol. Kako to u nogometu i inače bude, nakon što propustiš „gro“ prilika, protivnik te kazni iz jedinog udarca na gol.

U drugom meču, Danci opet po starom. Protiv Belgije su imali rano vodstvo i jako dobru igru uz pregršt šansi. Nije pretjerano ako kažem da su u prvih 15 minuta Belgijanci trebali gubiti s 2 ili 3 goal razlike. No opet, nepisano pravilo nogometa je stupilo na snagu. Danci svoje šanse nisu iskoristili, Belgija je na krilima Lukaku i De Bruynea podigla ritam i na kraju slavila. 
Tako da se Danska u ovom trenutku nalazi u ne baš zavidnoj poziciji. Imaju slabu gol razliku, a i 0 bodova na kontu. Uzmemo li u obzir da će Belgija razbiti Finsku, kao što bi i trebala jer igraju odličan nogomet, a fizički im Finci ne mogu parirati, Danskoj treba pobjeda, i to po mogućnosti od 2 razlike, nad Rusijom, i u tom bi slučaju zavrppili kao drugi i nastavili se natjecati na ovom Euru.

Rusija igra neatraktivan nogomet. Uspavaju te, onda nekako bljesnu preko bokova ili kojim dalekometnimm šutem. Ništa se u njihovoj igri nije promjenilo od SP2018 u Rusiji, igraju isto, što uostalom i je njihov nogomet. Mislim da u ovom trenutku ipak nisu na razini Danske.
Danci kreiraju šanse, igraju jako napadački orjentiran nogomet i to se kad tad mora isplatiti. Niti Rusija ima obranu kao što je ima Belgija, niti će Danci ponovo promašiti sve što je moguće i nemoguće promašiti kao protiv Finske.
Vrijeme je i da Dansku malo pomazi sreća.

Za 5 unita uloga pobjeda Danske je tip dana portala TOP KLADIONICA.
TIP DANA: POBJEDA DANSKA @ 1.70 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA