Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza DINAMO ZAGREB - SHKUPI 19.07.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
 
Dinamo Zagreb danas započinje svoj put u Europskim natjecanjiam za koji se nadaju da će završiti barem plasmanom u grupu Europa Lige gdje Dinamo već godinama pruža sjajne rezultate.

Današnji protivnik zagrebačkih plavih je Shkupi iz Makedonija. Shkupi je lani prilično dominantno uezo titulu domaćeg prvaka u Mkaedoniji i sada se nadaju nekakvom europskom iskoraku, što preko Dinama neće biti moguće niti u najluđem scenariju. Nije Shkupi uzeo domaću ligu zato što je toliko dobar tim već zato što je razina konkurencije u Makedoniji prilično niska i  nisu imali pravu konkurenciju.

O Dinamo znamo više manje sve. U nikad slabijoj sezoni u zadnjih 10 ak godina, modri su ponovo ponijeli titulu prvaka Hrvatske i još jednom se našli u kvalifikacijama za nastup u Ligi Prvaka. Napravljen je veliki remot, momčad je osnažena napravim pozciijama i sada izgledaju ponovo jako dobro. Klub su napustili Komen Andrić, Gojak i nekolicina mladih igrača, no s druge strane, doveden je pravi killer u Drmiću iz Rijeke, odličan polivalentni Ljubičić iz Austrije te Boko Šutalo, povratnik iz Atalante.
 

 
Dinamo se pojačao na pravim pozicijama, pa iako mu je na klupi Ante Čačić koji nije extra trenerska klasa, on je čovjek iz sistema, a Dinamo već godinama igra dobro u tom istom sistemu.

Mislim da Plavi ovdje neće prepustiti ništa slučaju. Bolja su ekipa, imaju igru, a u pripremama i protiv Lokomotive su pokazali da im zabijanje golova ne predstavlja nikakv problem. Shkupi je dosta slabija momčad od Lokomotive i ne vjerujem da će zadavati ikakve probleme Dinamu u obrani. Njihov cilj je danas primiti što manje, ne dolaze se nadigravati i samo je pitanje vremena kada će Dinamo probiti njihov bunker.

Za 10 unita uloga pobjeda Dinama od 2 ili više razlike je tip dana portala TOP KLADIONICA.TIP DANA: DINAMO ZAGREB -1.5  @ 1.45 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA