Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza DOMINIC THIEM - HUGO GASTON 19.07.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
 
Nakon sjajnog nastupa u švedskom Bastadu, Dominic Thiem danas započinje svoj put na turniru u švicarskom Baastadu.

Nakon kalvarije s ozljedama koja mu je u zadnje dvije godine odnijela i renking i igru, dojam je da se Thiem vraća. U Švedskoj smo ponovo imali priliku gledati agresivnog Thiema koji je bio jako dobar na servisu i ponovo je na trenutke izgledao kao onaj igrač koji je igrao sjajno na zemljanim podlogama od 2016. do 2020. godine.

Preko Russovaria, Bautise Aguta došao je do finala turnira gdje je ipak bolji bio Baez u tri seta. Njegov današnji suparnik u prvom kolu nešto jačeg turnira u Švicarskoj je Hugo Gaston, igrač koji ove godine nema pretjeranih uspjeha na travi i trenutno nije u jakoj formi, te bi kao takav trebao biti prilično pobjedivi za austrijskog rekovalescenta.
 

 
Izuzev dobrog nastupa na Rolland Garrosu kada je prošao kvaliffikacije i nanizao nekoliko pobjeda, Gaaston nema nikakve značajnije uspjehe ove godine. Gubio je redovno od mnogo manje talentiranih i slabijih igrača nego li je to Thiem.
Dojam je da je Thiem povratio samopouzdanje i to je najbitnije u njegovoj igri. Servis mu je prilično solidan za zemljaša, no konstanta agresivnost i vraćanje dubokih lopti u polje protivnika vrlo lako ozbaca iz takta i dosta bolje igrače nego li je to Gaston. Vjerujem da ćemo danas gledati prilično jednosmjeran meč u kojem će Thiem dominirati od početa do kraja.

Možda je malo rano da mu potpuno vjerujemo s pobjedom od 2-0 u setovima, no općenita pobjeda Thiema bi trebala biti prilično lako dostižna u ovom meču, makar u tri seta.

Za 10 unita uloga pobjeda Dominica Thiema je tip dana portala TOP KLADIONICA.


TIP DANA: POBJEDA DOMINIC THIEM @ 1.45 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA