Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza DONNA VEKIĆ - ARYA SABALENKA 25.01.2023.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!! 
 
Nakon dugo vremena, Hrvatska ponovo ima predstavnicu u etvrtini finala jednog grand Slama. Donna Vekić je izborila nastup u četvrtfinalu Australian opena na krilima jako dobrih igara i sutra rano ujutro, oko 04:00 po našem vremenu, igra svoj meč za prolazak u polufinale protiv Sabalenke.

Da bi došla do ovoga ranga natjecanja, Donna je pobjedila redom Fruhitovu, Samsonovu i Paraiz-Dias, i u svakom od tih mečeva njen tenes je bio na jako visokoj razni. Izuzev drugog seta protiv mlade Čehinje Fruhvirtove, Donnin servis je bio na jako visokoj razini, a kada je tako, pobjediti Donnu Vekić je vrlo teško.

Sabalenka je imala nešto teži put do ovoga četvrtfinala, no sve je prepreke uspjela savladati odličnim tenisom. Pobjedila je Benčić, Rogers, Mertens i Martincovu, što su sve jako dobre i renomirane protivnice. Nadalje, Sabalanka je definitivno u strašnoj formi jer je na ovaj turnir došla nakon osvojenog WTA turnira u Adeleidu gdje je doslovno pomela konkurenciju.

U ovome trenutku Sabalenka se nalazi u nizu od 8 pobjeda u kojima nije izgubila niti jedan set. Sigurno je da će Donni biti jako teško u ovome susretu, no ako odigra na svojoj razini, mislim da bi ipak mogla stići do pobjede danas.
 


Sabalenka je pusherica koja često ima problema s igračicama koje imaju moćne udarce, a upravo je takva naša Donna Vekić. Zadrži li Donna visok postotak prvog servisa, kao što je to bio slučaj u prethodnim mečevima, mislim da bi se Sabalenka mogla naći u problemima.

Do sada su ove dvije tenisačice igrale 6 zajedničkih mečeva, a u prilog mojoj tezi govori to što Donna trenutno vodi u međusobnom omjeru s 5-1.

Mislim da ćemo imati priliku gledati jako zanimljiv meč, i da po ovoj kvoti moramo uzeti pobjedu Vekić jer je realan tečaj negdje oko 2.50.

Za 5 unita uloga pobjeda Vekić je tip dana portala TOP KLADIONICA.
 
 

TIP DANA: POBJEDA DONNA VEKIĆ @ 4.00 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA