Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza E. GULBIS - D. STRICKER 31.07.2022.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
 
Danas se u finalu prašinarskog Challangera u Švicarskom Zugu sastaju Dominic Stricker i Ernests Gulbis. Dugo nismo imali priliiku gledati jednog od najtalentiranijih tenisača generacije, Gulbisa, u finalu nekog turnira bilo koje razine. Još od one explozije koju je doživio između 2011. i 2014. godine kada je bio ozbiljna prijetnja svakome na bilo kojoj podlozi, Gulbis kao da je odustao od tenisa i ovo je možda njegov labuđi pijev.

Stricker je, s druge strane, jedno od onih imena koje dolaze. Odigrao je prilično dobru sezonu, uzeo nekoliko jakih skalpova, ali njegovo vrijeme još nije danas. No, s igrom kakvu pokazuje s 19 godina na leđima siguran sam da će imati dosta toga za reći u budućnosti, i to na svim podlogama, ne samo na zemlji.

Oba tenisača su prilično lagano došlo da ovoga finala. Gulbis je  morao proći i kvalifikacije tako da je u 7 mečev aizgubio ukupno jedan set u meču protiv Magera dok je Stricker prepustio samo jedan set u duelu s Kovalikom i defintivino su obojca zasluženo u finalu.
 

 
Nakon slabijeg ulaska u meč jučer s Kuzmanovom, Gulbis je napravio ogromnu seriju i otpuhao svog protivnika s terena. Motiv postoji, a kada je Ernests mtiviran, sigurno spada u TOP20 igrača na svijetu, čak i u ovim godinama.

Mislim da će danas veliku ulog u igrati i iskustvo koje je na strani latvijskog igrača. Gulbis je ipak „marka“ u svijetu tenisa, i pitanje je kako će se Stricker snaći u dužim izmjenama. Jedini problem koji vidim za Gulbisa je umor jer on nikada nije bio igrač poznat po savršenoj fizičkoj spremi. Ovo mu je 7. vezani meč, u Zugu je prilično toplo i mogao bi imati malih problema s kondicijom.

No, sve u svemu, Gulbis je podcjenjen ovom kvotom i moramo pratiti value.

Za 5 unita uloga pobjeda Gulbisa je tip dana portala TOP KLADIONICA.TIP DANA: POBJEDA E. GULBIS  @ 2.50 BET365 KLADIONICA
U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA