Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Besplatna dnevna prognoza EFES - OLYMPIACOS 17.11.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTARIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!Nakon sramotnog poraza protiv Zenita na domaćem terenu, u meču gdje su u jednom trenutku bili i blizu -30, Efes kao da se probudio i krenuo igrati  košarku kakvu može i zna. Prvo je stradao Turk Telekom u domaćem prvenstvu, da bi onda pregazli ALBU u Berlinu s 27 razlike. Taj poraz protiv Zenit kao da je preokrenuo nekakv prekidač u glavama igrača Efesa i dojam je da je upravo to ono što im je bilo potrebno.

Kao što već svi viša manje znamo, gotovo dvije pune sezone za redom, Efes je bio najdominatnije ekipa u Europi. Ataman je složi savršen stroj na krilima Micića i Larkina, stoj koji nisi mogao pobjediti, oni su samo mogli izgubiti uslijed lošijeg danas. Taj su svoj muktrpan rad i trud okrunili na F4 Eurolige prošle sezone kada su konačno podignuli toliko željenu kantu pobjednika Eurolige. Ataman je napravio ono što su mnogi mislili da je nemoguće.
Preokrenuo je klub naglavačke i od ekipa koja je godinama bila poznata kao gubitnička napravio tim s pravim pobjedničkim mentalitetom.


 
Kao i lani, ove godine su ušli prilično loše u sezonu, no izgleda da se dižu. Efes ima ponajbolju obranu u Europi, a imaju i daleko najbolji bekovski tandem u Larkinu i Miciću. Dolaskom Bryanta pridružili su im još jednog elitnog vanjskog igrača tako da sada više ne moramo gledati Balbaya u Euroligi kako je bolesno neopasan po koš.

Olympiacos također igra jako dobro ove godine. Konačno su se vratili u Grčku ligu nakon kontroverzi s istupanjem, imaju više jakih utakmica godišnje i to se odmah vidi na ekipi. Walkup i Dorsey su se pokazali kao vrhunska pojačanja dok je Vezenkov izrastao u ponajbolju četvorku Eurolige. Problem Olypiacosa je to što u svom rosteru nemaju vanjskog igrača s 20 poena u rukama. Nekoga tko opetovano može probiti i zabiti. Sloukas je vrhunski plej, ali on nije rođeni košgeter, dok McKissic, Larentzakis i Walkup ipak nisu tak košgeterska kvaliteta.

Mislim da će Efes ovdje ići svim silama i da će bez problema upisati pobjedu na kraju. Bolji su, imaju momentum na svojoj strani i mislim da do kraja sezone neće upisati baš puno poraza, pogotovo na domaćem parketu.


Za 10 unita uloga pobjeda Efesa je tip dana portala TOP KLADIONICA.

 

TIP DANA: POBJEDA EFES @ 1.41 BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA