Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt

Besplatna dnevna prognoza GKK ŠIBENKA - CEDEVITA JUNIOR 13.10.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!Hrvatska košarkaška Premijer liga nam danas donosi pravu poslasticu, više s kladioničarske strane nego li sa sportske, ali ipak smo mi svi ovdje da nešto zaradimo i obogatimo svoj budget.

Šibenka u hramu košarke, na legendarnom Baledekinu, dočekuje drugu ekipu ljubljanske Cedevita Olimpija, Cedevitu Junior iz Zagreba. Ova Cedevita Junior je sve što je ostalo od onog grandioznog projekta koji je Tedeschi započeo početkom prošlog desetljeća, ali od ove ekipe hrvatska košarka ima dosta više koristi. Mladi igrači imaju jako dobre uvjete za razvoj, osigurana primanja i ovo je svakako pozitivna priča.

Cedevita je vjerojatno najjači tim izuzev trojke ABA ligaša u našoj ligi. Gorica je tu negje, ali i oni su izgubili Mazalina i Majcunića preko ljeta, pa bih označio ove dvije ekipe kao prilično izjednačene.

Današnji gost iz Zagreba je u natjecanje ušao sjajno, pobjedom nad Splitom, dok je Šibenka ipak zagrizla preveliki kolač s igranjem paralelno dva natjecanja. Nastup u Alpe Adria kupu nije loša stvar, ali Šibenka nema niti dubinu niti kvalitetu da izdrži igru u dva paralelna natjecanja.
 


 
 
Osim Pajića, Arslanagića, Kujundžića, Jambrovića i povremeno Pleadina, Šibenka nema igrača koji je barem prosjek ove lige. Lani su tu bili Širko, Miljković i Freeman tako da je momčad bila jedno 60% jača. U ovom omjeru snaga, nemaju igrača koji može opetovano zabijati protiv bilo kakve obrane. Utakmica protiv Škrljeva je bila samo iznimka, osim što je Škrljevo odigralo loš meč, šibenski momci su igrali na 130% svojih realnih mogućnosti.

Cedevita ima neka sjajna imena u rosteru. Filipović, Smajlagić, Planinić, Radović, Bošnjak, sve su to igrači s velikim Abaligaškim iskustvom. Osim toga, trener Mulaomerović ima i veliku širinu tako da u najgorem slučaju, ako ništa ne ide, Šibenku može slomiti ritmom.

Ovo je jedan od većih zicera, ako je išta više zicer, u ovom prvom dijelu sezone.

Za 20 unita ili dupli puni ulog, Cedevita danas pobjeđuje na Baldekinu.

TIP DANA: POBJEDA CEDEVITA JUNIOR  @ 1.47  BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA