Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza : Hrvatska - Argentina 21.06.2018. 20:00

OSTALE ANALIZE ZA DANAS KAO I NAŠ MINULI RAD PROČITAJTE OVDJE 

KLIKNI TU ZA ARHIVU ANALIZA
Ulog je uvijek iskazan u unitima, na našem portalu je 1 unit = 10 eura, dok vama savjetujemo da 1 unit nikad ne prijeđe razinu od 0.5% vaše ukupne kladioničarske banke)
U današnjem vremenu, kada su svima dostupne informacije, a kladionice su uvijek korak ispred, jedini način za dugoročni profit su SINGLE oklade. I to ne bilo kakve, već dobro analizirane, dugo isčekivane, pravovremeno odigrane, SINGLE oklade 
 
 
Hrvatska - Argentina
21.06.2018. 20:00

BET365 kvote: 2.10 3.25 4.15
Bet at Home kvote: 2.05 3.30 4.20

Bet at Home je kladionica s najširom ponudom za naše tržište, ovdje možete naći sve, od rukometne druge lige u Hrvatskoj ili Srbiji, pa sve do nižih košarkaških i nogometnih liga. Ne okljevajte, registrirajte se još danas, pravi je trenutak jer vam vaš omiljeni kladionički portal TOP KLADIONICA donosi ogroman bonus na prvi depozit. Kvote su jako dobri i što je još važnije, dostupne prije nego kod ostalih online kladionica, tako da možete pravovremeno kapitalzirati na dobivenoj informaciji.
 
Došao je konačno  i taj dan, dan koji su svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu očekivali, supermeč Argentine i Hrvatske. Naravno, nije se preporučljivo nikada kladiti vođen srcem već zdravim razumom i glavom, ali u ovom slučaju, Hrvatska je odabir hladne glave kao i vatrenog srca.

Veliki je value na naše, a ja ću se potruditi objasniti zašto u sljedećih par redaka.

Svi se možemo složiti da Hrvatska nije pružila vrhunsku partiju u prvom meču protiv Nigerije, ali isto tako, Hrvatska je glatko pobjedila bez da je dopustila ikakvu šansu Nigeriji da se nada bodovima. Nigerijski vezni red nije ni blizu onog argentinskog, ali isto tako ne treba podcjeniti imena kao što su Moses ili Obi Mikel koji već godinama igraju nogomet na najvišoj razini. Kao i Hrvatska, Argentina je pokazala mane u prvom meču.

Island ih je izdominirao snagom, koliko god su im to tehničke mogućnosti dopustile. A Hrvatska je i snažnija od Islanda, a uz to i tehnički dosta potkovana, s Rebićem koji može zabiti gol iz kontre kada god mu se otvori, i Manđom koji je uvijek spreman staviti kakav otpadak u mrežu. Rebić bi trebao biti upravo taj naš FAKTOR X jer dečko igra u strašnoj formi, a uz to je jedan rijetko viđen fizički primjerak. Niti jedan Argentinac mu ne može parirati u duelu i vidm da bi mogao napraviti dosta problema ovoj ekipi.

Nadalje, koliko god smješno zvučala sljedeća konstatacija, mislim da je istinita i da se na tome da graditi nešto. Meni osobno, Argentina je rob Messia, koji je najbolji na svijetu, ali ipak, ne može jedan igrač nositi ekipu, nisu ovo vremena kao što su bila u 90-im kada je to bilo moguće. Argentini se događa isto ono što se događalo i Paris SG-u, dok je tamo bio Zlatan. Svaki napad mora krenuti od istog igrača i svaka lopta mora ići na istog igrača, a koliko god taj igrač bio genijalan, takve je ekipe dosta lakše braniti.

Koga god argentinski selektor stavio, Pavona, Di Mariu, njihov talent ne može doći do punog izražaja jer ih guđi to što Messi nije efikasan bez lopte. A koji bi izbornik na svijetu oduzeo loptu Messiju?

Realno gledano, imamo velike šanse. Naročito u prekidima, gdje su Argentinci cijele ove kvalifikacije bili jako jako ranjivi.  Argentina nije nepobjediva, čak su i klasu ispod Brazila u ovom trneutku, a mi sa svima možemo igrati.

Ne zamaram se s time koliko je Dalić dobar ili loš trener, već samo s time koliko individualne kvalitete mi posjedujemo i kako se dobro mečiramo s Argentincima.

Skok, dobra igra u kontri i "molitva Bogu" da bokovi ne budu propusni, trebali bi biti dovoljno da naši izvuku barem bod danas, ako ne i sva tri.

Kvota je ogromna, value još veći, 10 unita na IBN (ishod bez nerješenog) Hrvatska.

NAŠ PICK:  IBN Hrvatska  (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 2.85 kvoti)
ULOG: 10/10 Unita (1 unit = 10 eura)


 
Single DANA:
NAŠ PICK:  IBN Hrvatska  (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 2.85 kvoti)

UKUPNO: 2.85
Ulog 10 unita (100 eura) - Dobitak 285 euraUplati dobitan listić tu BetAtHome 


 
 


Pogledajte i ostale bonuse kladionica u našoj ponudi
KLIKNI I PRONAĐI SVOJ BESPLATNI BONUS!

Provjerite i ostalu ponudu za FIFA SVJETSKO PRVENSTVO 2018!