Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza HRVATSKA - ČEŠKA 18.06.2021.

SVI NAŠI PRATITELJI  POVEĆAJU KLADITELJSKU BANKU ZA PREKO 2000% U PERIODU OD 12 MJESECI. UKLJUČI SE U RAD NAŠEG SAJTA - PRIMAJ OBAVJESTI BESPLATNO - BUDI PRVI KOJI ĆE SAZNATI NAŠ NOVI PAR
POSTANI ČLAN TOP KLADIONICA KLUBA
REGISTRIRAJ SE PREKO NAŠIH LINKOVA NA SVOJE OMILJENE KLADIONICE!!!
Hrvatska danas, s početkom u 18.00 igra najvažniju utakmicu u skupini. Pobjedom nad Češkom, Hrvati bi se jako približili prolasku dalje u eliminacijsku fazu dok bi poraz vjerojatno značio kraj natjecanja za naš nacionalni tim.

Svima je više manje jasno da se Dalić kao izbornik izgubio. Krenuo je eksperimentirati protiv Engleske, da bi kasnije svalio krivnju na igrače zbog primljenog gola, što nikako  nije odlika velikog izbornika. Danas opet Hrvatska izlazi u dosta čudnom sastavu, Rebić je prva Špica dok je na „desetki“ Kramarić koji za tu ulogu nije sposoban na ovome nivou. Lako je igrati za Hoffenheim bez ikakve odgovornosti, ali ovo je ipak nešto drugo.

Kod Hrvatske veseli povratak Lovrena u startnu postavu. On još definitivno nije zaliječen, ali je igrač koji podiže svoju momčad, pravi Senator u ovome timu i mislim da će taj povratak uvelike utjecati na rezultat.


 
Češka je solidna i uigrana ekipa, ništa više od toga. Pobjedili su Škote koji niti nisu trebali biti tu, da je Srbija bila samo malo pribranija i u konačnici, iskoristili svoju priliku. Povijesno, Hrvatska nikada nije imala problema s ovim tipom reprezetacije. Za očekivati je da će se Česi apsolutno povući u tražiti svoju priliku iz prekida, no nadam se da će naš strašno dobar vezni red naći rupu u češkoj obrani već u prvom poluvremenu, a taj bi gol kompletno otvorio utakmicu što makismalno odgovara Hrvatskoj.

Očekujem Perišića na miksimumu, on je naš najbolji ofenzivni igrač i uvijek je „isporučio“ kada je trebalo.

Češka je rang reprezentacija Slovačke i Mađarske, a mi s takvima redovno nemamo problema. Možda nemamo igru, ali individualni kvalitet rješava ovaj tip utakmice u našu korist.

Hrvatska danas slavi, a onda u utorak idemo maksimalno protiv Škota za prolazak grupe.

Kvota  je odlična, pobjeda Hrvatske ne vrijedi u niti jednom slučaju preko 1.90.

Za 10 unita uloga, pobjeda Hrvatske je tip dana portala TOP KLADIONICA.
TIP DANA: POBJEDA HRVATSKA  @ 2.23  BET365 KLADIONICA


U ZNAK ZAHVALNOSTI SVIM NAŠIM PRATITELJIMA, KAO I U ZNAK NAŠEG POVRATKA NAKON KORONA KRIZE, TOP KLADIONICA ČASTI SVE
KLIKNI NA LINK ISPOD I PREUZMI 5 EURA BESPLATNOG BONUSA KOD BET AT HOME KLADIONICE!!!

KLIKNI OVDJE I UZMI SVOJIH 5 EURA POTPUNO BESPLATNO PORTAL TOP KLADIONICA VAS ČASTI!!!
5e BONUS @ BET AT HOME KLADIONICA