Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Besplatna dnevna prognoza : Hrvatska - Engleska 20:00 11.07.2018.

OSTALE ANALIZE ZA DANAS KAO I NAŠ MINULI RAD PROČITAJTE OVDJE 

KLIKNI TU ZA ARHIVU ANALIZA
Ulog je uvijek iskazan u unitima, na našem portalu je 1 unit = 10 eura, dok vama savjetujemo da 1 unit nikad ne prijeđe razinu od 0.5% vaše ukupne kladioničarske banke)
U današnjem vremenu, kada su svima dostupne informacije, a kladionice su uvijek korak ispred, jedini način za dugoročni profit su SINGLE oklade. I to ne bilo kakve, već dobro analizirane, dugo isčekivane, pravovremeno odigrane, SINGLE oklade 
 
 
Hrvatska - Engleska
1.07.2018. 20:00
BET365 kvote:4.00 3.00 2.25
Bet at Home kvote: 3.75 3.00 2.25

Bet at Home je kladionica s najširom ponudom za naše tržište, ovdje možete naći sve, od rukometne druge lige u Hrvatskoj ili Srbiji, pa sve do nižih košarkaških i nogometnih liga. Ne okljevajte, registrirajte se još danas, pravi je trenutak jer vam vaš omiljeni kladionički portal TOP KLADIONICA donosi ogroman bonus na prvi depozit. Kvote su jako dobri i što je još važnije, dostupne prije nego kod ostalih online kladionica, tako da možete pravovremeno kapitalzirati na dobivenoj informaciji.
 
Još je nešto malo više od 10 minuta osdtalo do samog početka najveće utakmice u novijoj hrvatskoj povijesti, a mi smo baš ovaj trenutak čekali za naš današnji tip. Razlog za to je jedsotavan, zbog nesigurnosti oko početnog sastava Hrvatske, kvota na naše je porasla do neba i treba je iskoristit.

Englezi su luzeri, kao Hrvati u košarci, i koliko god u jednom trneutku dobri bili, u slijedećem su jako jako nestabilni, čak reklo bi se i loši. Southgate je preuzeo reprezentaciju u sličnoj situaciji kao i naš Dalić, vratio ih je korijenima, ali i dalje mi ne ulijevaju puno povjerenje. Englezi su dobri, ali pitanje je kako će se snaći protiv naše odlične igre.

Ne gledajte naše mečeve protiv Rusije i Danske kao pravi pokazatelj naše napadačke moći, i jedan i drugi tim su ekipe koje nisu željne nadigravanja, ne žele postići gol već im je glavni cilj ne primiti, tako da im je igra obilježena s jako jako puno destrukcije. U takvim uvjetima, Hrvatska igra se ne može razviti već smo osuđeni igrati s puno preskakanja što našim fantazistima u veznom redu nikako ne odgovara.

Engleska će danas na derbi izaći željna golova i tu će biti dosta prostora za naša krila, prvenstveno za Antu Rebića koji je jedan od najbržih igrača na turniru, a malo koji branič mu može parirati i snagom.

Kada su kretali na ovo prvenstvo, očekivanja hrvatske javnosti nisu bila nešto. Država je podijeljenja, u Splitu se uopće ne navija za naš tim, i to sve zbog djelovanja HNS-a u zadnjem desetljeću kada su gurani podobni na šutrb potrebnih, čak i u sveti nacionalni tim. Sada je priča drugačija, s Dalićem je došao neki novi vjetar, Mamića više Hvala Bogu nema, on je na "sigurnom", tj na "sigurnoj udaljenosti". Ne forsiraju se razni Čorići i Halilovići već igraju oni koji to stvanro zaslužuju.

Ova momčad je prava klada i današnja utakmica je njihova ulaznica na vrata Raja. Možete li samo zamisliti koje bi ludilo bilo na finalu u Lijepoj Našoj?

Imamo moćan tim, rekao bih i jači od Engleza. U prekidima će nam Southgateovi momci stvarati dosta problema, ali uzdam se u Lovrena koji je konačno potvrdio svoju visoku klasu kao i u Vidu koji u ovom trenutku realno igra dosta iznad svojih mogućnosti. Jeb..., takav je utjecaj tima i timske kemije na formu igrača.

Hrvatska je po meni favorit, ova kvota koju nam nudi Bet at Home Na prolaz Hrvatske je ogromna i treba je ispratiti s punim ulogom.

Naprijed NAŠI!
 
NAŠ PICK: Prolaz Hrvatska (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 2.37 kvoti)
ULOG: 10/10 Unita (1 unit = 10 eura)


 
Single DANA:
NAŠ PICK: Prolaz Hrvatska (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 2.37 kvoti)

UKUPNO: 2.37
Ulog 10 unita (100 eura) - Dobitak 237 euraUplati dobitan listić tu BetAtHome 


 
 


Pogledajte i ostale bonuse kladionica u našoj ponudi
KLIKNI I PRONAĐI SVOJ BESPLATNI BONUS!

Provjerite i ostalu ponudu za FIFA SVJETSKO PRVENSTVO RUSIJA 2018!